Tadziu- ja poproszę na PW zdjęcia z przebieralni.........Tylko nie pisz że nie było...........
Cytat: hlynur w Sierpień 18, 2010, 07:04:02 pmTadziu- ja poproszę na PW zdjęcia z przebieralni.........Tylko nie pisz że nie było...........Lesiu masz zapewne sporo pieknych pan z... kecskemet
ja poproszę na PW zdjęcia z przebieralni.........Tylko nie pisz że nie było...........
Oj było, nawet nie w krzakach , blenda robiła za parawanik - na szczęście miałem taką 25cm
chociaż byś supełka zawiązał
Cytat: Qna w Sierpień 19, 2010, 12:03:49 amchociaż byś supełka zawiązał No wiesz , ja to "gentelman" pełną "gembą" więc co najwyżej rozwiązał ten "supeł gordyjski"
Cytat: wilk w Sierpień 19, 2010, 12:05:33 amCytat: Qna w Sierpień 19, 2010, 12:03:49 amchociaż byś supełka zawiązał No wiesz , ja to "gentelman" pełną "gembą" więc co najwyżej rozwiązał ten "supeł gordyjski" ło matko "mieczem" ?
Cytat: hlynur w Sierpień 18, 2010, 07:04:02 pmLesiu masz zapewne sporo pieknych pan z... kecskemet Złośliwiec............Sam mówiłeś że 500 jest najlepsza do portretu...........Tadziu to nawet listka figowego Paniom nie podałeś??
Lesiu masz zapewne sporo pieknych pan z... kecskemet