IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2014
Ostrava NATO Days & Czech Air Force Days 20-21.09.2014
kwinto:
--- Cytat: alex w Wrzesień 22, 2014, 03:00:42 pm ---Po kilku kawach wracam do życia :D Weekend mega moc - ostravskie pole rządziło :) Ogromne podziękowania dla wszystkich za potężną dawkę pozytywnej energii i mnóstwo śmiechu :) Szczególne dla kwinto za kawówkę na pomarańczach ;) Pozostaje czekać na kolejne występy SPFL Solo Display - lepsze niż Backstreet Boys :D :D :D
--- Koniec cytatu ---
dzięki, za rok wezmę więcej :)
bardzo miłe spotkanie w sobotę, trochę mi szkoda że nie załapałem się na grupówkę :(
na nastepny rok musze wykupić bilet na SPFL Solo bo występ już urósł do rangi legendy :)
jest moc w stowarzyszeniu, dumny byłem widząc taką ilość czarnych koszul i czując przemiłą atmosferę - młody też zachwycony ze spotkania
alienacja moja w niedzielę wynikała z choroby, wracałem z wysoką gorączką i dreszczami
Nexus:
Buraczana sobota spowodowała, że przezwyciężyłem swoją awersję do forów i po 4 latach ponownie się tu zalogowałem :) Chciałem podziękować za fantastyczny czas, okraszony miksturami, które powinny się znaleźć na stołach najlepszych restauracji (szacun larky i chyba kwinto miał drugą pigwówkę - szacun też :) ), za masę śmiechu i ogólną atmosferę :) A zmasowany atak Czarnej Dywizji, to pewnie został zapisany w dokumentach czeskiego ministerstwa rolnictwa, jako przypadek agresji na pole buraków w celu grabieży surowców do produkcji ColiL :P
hesja:
Tyle że my mieliśmy oznakowania na mundurach ;)) dzięki i Wam za super czas! :)
brovarsky:
--- Cytat: hesja w Wrzesień 23, 2014, 12:33:05 am ---Tyle że my mieliśmy oznakowania na mundurach ;)) dzięki i Wam za super czas! :)
--- Koniec cytatu ---
i naszych mundurów nie da się kupić w pierwszym lepszym sklepie harcerskim :P
Nawigacja
Idź do wersji pełnej