IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2011

Air Show Radom 2011 [27-28.08.2011]

<< < (15/102) > >>

Koper:
Największe pokazy lotnicze w Polsce, których głównym organizatorem jest Dowództwo Sił Powietrznych, to impreza o międzynarodowym charakterze, co potwierdziła obecność attaché z Litwy, Czech, Białorusi, Ukrainy, Rosji, Niemiec, Chorwacji, Węgier, Francji, Włoch, Finlandii, Stanów Zjednoczonych oraz Wielkiej Brytanii.

Nie wiem czy można to inaczej zrozumieć...:)

młody:
W Powidzu na dniu otwartym ma również stać KC-135 i E-3 Sentry...
Ciekawe czy pokażą się nad Radomiem...
iii... ciekawe czy oba USAF...
AWACS mógłby być w tym pięknym NATO'wskim malowaniu.... :D <marzy>

Kakadz:
W miarę pewne informacje na temat tego, co przyleci, to będą pewnie na maksymalnie ze dwa miesiące przed pokazami. Mam tylko nadzieję, że większość planów wypali. Nie mogę się doczekać aż oficjalnie oznajmią, która z maszyn Battle of Britain Memorial Flight się zaprezentuje, bo odkąd umieścili info, że któraś z maszyn tej grupy ma przylecieć, to nie daje mi to spokoju. :)

volt:

--- Cytat: Kakadz w Luty 17, 2011, 01:35:50 am ---W miarę pewne informacje na temat tego, co przyleci, to będą pewnie na maksymalnie ze dwa miesiące przed pokazami. Mam tylko nadzieję, że większość planów wypali. Nie mogę się doczekać aż oficjalnie oznajmią, która z maszyn Battle of Britain Memorial Flight się zaprezentuje, bo odkąd umieścili info, że któraś z maszyn tej grupy ma przylecieć, to nie daje mi to spokoju. :)

--- Koniec cytatu ---

W grudniowej Skrzydlatej jest artykuł o Flying Legends i kolekcji Battle of Britain Memorial Flight właśnie. Nie powiem, jest co podziwiać. Zapraszamy do Radomia ;)

kifcio:
Frecce Tricolori potwierdzone  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej