IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2011

Air Show Radom 2011 [27-28.08.2011]

<< < (98/102) > >>

lukaszp:
ja tez nigdy jeszcze na siebie nie donosiłem ... w dziwnych czasach zyjemy :)   

Blister:
Uprzejmie donoszę że też byłem, ale że akurat 7 września mam urodziny to liczę na łaskawszy wyrok :P

larky:

--- Cytat: hesja w Sierpień 30, 2011, 08:59:00 am ---larky - znowu sie minelismy! wrrrrr

--- Koniec cytatu ---

Heheh, tak jak napisałem gdzieś wcześniej - zajrzałem w piątek do waszego kempingu pod nr 52 wracając ze wschodniej strony pasa no ale oczywiście nikogo nie było :)
Powiem szczerze, że po dwóch dniach takiego słońca oraz dwóch marnie przespanych nocach na kempingu MOSiR w Radomiu marzyłem tylko o chlodnym prysznicu oraz walnięciu się w namiocie po uprzednim spożyciu zimnego browarka :) i już nie miałem siły na wieczorne podróżowanie w celu odwiedzenia Was.

kifcio:

--- Cytat: Blister w Sierpień 30, 2011, 10:07:51 am ---Uprzejmie donoszę że też byłem, ale że akurat 7 września mam urodziny to liczę na łaskawszy wyrok :P

--- Koniec cytatu ---
spoko, to możesz zamiast 50 przysłać 49 zdjęć  :P 8) ;D

Blister:

--- Cytat: kifcio w Sierpień 30, 2011, 12:12:32 pm ---
--- Cytat: Blister w Sierpień 30, 2011, 10:07:51 am ---Uprzejmie donoszę że też byłem, ale że akurat 7 września mam urodziny to liczę na łaskawszy wyrok :P

--- Koniec cytatu ---
spoko, to możesz zamiast 50 przysłać 49 zdjęć  :P 8) ;D

--- Koniec cytatu ---
Dzięki za ten łaskawy wyrok :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej