IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2011

Air Show Radom 2011 [27-28.08.2011]

<< < (85/102) > >>

Head_DNB:
Poszukuję dobrej duszy z którą będę mógł zabrać tyłek na któryś z 2 dni pokazu. Jeżeli jest ktoś z Łodzi Płocka(dojade) lub będzie przejeżdżał przez Kutno. i oczywiście wybiera się tylko na jeden dzień pokazów to z chęcią dorzucę grosiwa na paliwo i w drogę. Konkrety na priv. Będę zobowiązany... moj kierowca niestety nawalił i mam klina niesamowitego a jak patrze na połączenia PKP czy PKS to zupełnie jestem załamany. Pozdrawiam

deoc:

--- Cytat: Head_DNB w Sierpień 24, 2011, 11:18:58 pm ---Poszukuję dobrej duszy z którą będę mógł zabrać tyłek na któryś z 2 dni pokazu. Jeżeli jest ktoś z Łodzi Płocka(dojade) lub będzie przejeżdżał przez Kutno. i oczywiście wybiera się tylko na jeden dzień pokazów to z chęcią dorzucę grosiwa na paliwo i w drogę. Konkrety na priv. Będę zobowiązany... moj kierowca niestety nawalił i mam klina niesamowitego a jak patrze na połączenia PKP czy PKS to zupełnie jestem załamany. Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---
PKP bedzie mialo 48h strajk :P

holka:

--- Cytat: Head_DNB w Sierpień 24, 2011, 11:18:58 pm ---Poszukuję dobrej duszy z którą będę mógł zabrać tyłek na któryś z 2 dni pokazu. Jeżeli jest ktoś z Łodzi Płocka(dojade) lub będzie przejeżdżał przez Kutno. i oczywiście wybiera się tylko na jeden dzień pokazów to z chęcią dorzucę grosiwa na paliwo i w drogę. Konkrety na priv. Będę zobowiązany... moj kierowca niestety nawalił i mam klina niesamowitego a jak patrze na połączenia PKP czy PKS to zupełnie jestem załamany. Pozdrawiam

--- Koniec cytatu ---

ja Cie moge ewentualnie zabrac w droge powrotna do Łodzi w niedziele
do R lece juz jutro...

Head_DNB:
ok info zostawiłem na PW

lukaszp:

Wiecie może czy godzinia przybycie ekipy z Ukrainy i EF-2000 jest w harmonogramie podana wg czas lokalnego czy UTS ?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej