IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2011

Air Show Radom 2011 [27-28.08.2011]

<< < (25/102) > >>

kux:

--- Cytat: kichu w Kwiecień 27, 2011, 10:16:44 am ---zgadza sie, chociaz to bylo akurat bardziej do ogladania niz do focenia

--- Koniec cytatu ---

prawda :)

taki coś mam :

tak dokumentalnie raczej :)

krispol:
Orientuje sie ktoś kto jest"bliżej" kiedy może ruszyć spoterpack? Pytam bo tak codziennie sprawdzam i sprawdzam a nie chciał bym przegapić bo napewno rozejdą sie jak ciepłe bułeczki.

seba:
co do spotterpacków jeszcze bym zapytał, jakie są koszta takiego spotter packa? np rok temu mnie więcej nawet?

i czy spotter pack zawiera np. bilety z wejściem w cenie?  czy to trzeba oddzielnie załatwiać?

Master_D:
W ramach akredytacji „SPOTTERS PACK” Organizatorzy przewidują szereg atrakcji, m.in.

•    uprzywilejowany wstęp na teren Pokazów w dn. 25- 26 sierpnia 2011., tj. w dniach przylotów i treningów ekip lotniczych
•    dostęp do sektorów przeznaczonych dla mediów
•    dostęp do Centrum Prasowego (łączność z Internetem, stanowiska komputerowe, prąd)
•    dostęp do wystawy statycznej
•    możliwość spotkania się z załogami pilotów
•    możliwość zamieszczenia imiennej galerii zdjęć z edycji AIR SHOW na oficjalnej stronie Pokazów
•    dostęp do folderów i materiałów promocyjnych wydanych z okazji XII edycji AIR SHOW.

Szczegółowy wykaz świadczeń w ramach SPOTTERS PACK oraz koszt tej akredytacji zostanie ogłoszony w terminie późniejszym.
Podczas ostatniej edycji pokazów zwiększona została liczba akredytowanych miejsc do 70. O otrzymaniu akredytacji „SPOTTERS PACK” decydowała kolejność zgłoszenia i dokonania wpłat.

Co, do ceny nie wiem, ale jak coś będę wiedział, to dam znać ;)

BNOVY:

--- Cytat: seba w Maj 16, 2011, 02:49:34 pm ---co do spotterpacków jeszcze bym zapytał, jakie są koszta takiego spotter packa? np rok temu mnie więcej nawet?

i czy spotter pack zawiera np. bilety z wejściem w cenie?  czy to trzeba oddzielnie załatwiać?

--- Koniec cytatu ---

W tamtym roku nie było AS ;) Z tego co pamiętam to 300zł, bilet jest w cenie spotterpacka.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej