HANGAR PARTY > Hangar Party
Kosiaki.. to co tygryski lubią najbardziej :)
hesja:
gód dżob :)
ja kiedys pozbieralem na YT kosiaki i inne fajne :)
konto hesyja i zapraszam do Ulubionych :)
Kakadz:
- Przeleceni przez Catalinę. :D
- A tu coś bezpośrednio ode mnie. Co prawda nie kosiak, ale filmik robiony praktycznie na progu pasa 26 na moim rodzimym EPWK. Niegłupie ujęcie mi wyszło.
P.S. "Rockjet Fjuel" - ;D
OK. Odwiedzę Twój profil. A ja zapraszam z kolei na - moje, konto na JuTjubie, gdzie znajdziecie więcej moich lotniczych filmików.
hesja:
--- Cytat: Kakadz w Styczeń 07, 2011, 09:49:59 pm ---
-
--- Koniec cytatu ---
dooobre!! :)
no nie za bardzo w bezpiecznym miejscu swoim pojazdem byles :)
Kakadz:
Dzięki za miłe słowo. No miejsce niezbyt bezpieczne, ale chyba się opłacało? ??? Nieco usprawiedliwia mnie fakt, że tam przebiega jedna z dróg dojazdowych na dodatkowy "awaryjny" (na wypadek imprez) parking na lotnisko i sporo samochodów/ludzi się tam przewija, więc i ja tam byłem. :o No i jak głosi stare przysłowie: Jest ryzyko - jest zabawa. 8) A jak wpłynął na mnie fakt, że przed chwilą Skyvan przemknął zaledwie kilka metrów nad moją głową, to chyba Wam opisywać nie muszę. :D Chociaż szczerze mówiąc czasami zastanawiam się, czy aby tego filmu z YT nie usunąć. ???
P.S. Na tym moim filmie widać, że Skyvan, który przelatuje nade mną, na początku "idzie" tak, że "przeszedłby" obok mnie, ale potem lekko skręca i kieruje się prosto na mnie. Czyżby pilot mnie widział (a to bardziej niż pewne) i pomógł mi uzyskać takie ujęcie? :P
hesja:
never mind :)
jest superowo :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej