IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Wywiad donosi

Skradziony sprzet!

<< < (2/4) > >>

wilk:
współczuję :( :( :(,
jak by co to na bank dam znaka;

Jak masz FB to zamieść tam - jednak to większy zasięg.

Major:
Za wilkiem - najlepiej w dwóch językach. Zawsze kilka osób może udostępnić, być może zwiększy to jakoś szanse na odnalezienie sprzętu.

Ehh, nie mogę sobie wyobrazić, jakim kawałem chuja trzeba być, żeby tak komuś mieszkanie opierdolić. Bardzo współczuję.

sebah:
Z tego co mi sie udalo ustalic to kiedy o 18.30 wyszedlem z domu to juz kolo tej godziny krecilo sie pare osob wokol mieszkania. Podjechalo 2 chlopakow na skradzionych rowerach pod dom. O 18.45 zostaly odpalone fajerwerki i w tym czasie otworzyli okno. Kiedy wracali weszli do samochodu z kierowca Ford Ka i odjechali. Z tego co slyszalem to byli marokani albo turcy...
Nie nastawiam sie na to co slyszalem od ludzi, czekam na potwierdzenie od policji.

Informacje znajduja sie w internecie w jezyku polskim, angielskim i holenderskim. Szukam wszedzie gdzie moge... Najgorsze jest ze wzieli duzo pamiatek po moim zmarlym dziadku i ojcu... okropne uczucie jak sie do domu wchodzi, nie zycze tego nikomu.

wilk:

--- Cytat: sebah w Grudzień 21, 2013, 10:27:51 pm ---Najgorsze jest ze wzieli duzo pamiatek po moim zmarlym dziadku i ojcu... okropne uczucie jak sie do domu wchodzi, nie zycze tego nikomu.

--- Koniec cytatu ---

Nie pocieszam, ale mam tą samą traumę-w poniedziałek zajumali mi auto :(; jak patrzę na zapis monitoringu mam to samo wrażenie jak by weszli mi do domu, napili się, zjedli co im się chciało - i wyszli albo nie :(  >:( >:( >:( >:(

krispol:
Co za plaga ! Trzymam kciuki za odzyskanie utraconych rzeczy.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej