ZDJĘCIA INNE > Reportaż

sportowo

<< < (3/4) > >>

wilk:
Mars, to reklama butów czy sportu ;D

Qna:
hmm na 1 chyba dał bym modelkę  po prawej stronie żeby mieć jednolite tło bieżni, albo fajnie by wyglądało jak by bieżnia symetrycznie  "zwężała" się.  Ewentualnie poprosić modelkę o powolny (płynny) ruch nogą (mięśnie napięte jak na MŚ) , skupić się na jednym bucie tak z 1/5 :) i 400mm. Jak to widzisz? 

MarS:

--- Cytat: wilk w Lipiec 28, 2010, 07:54:30 pm ---Mars, to reklama butów czy sportu ;D

--- Koniec cytatu ---
Te dowcipniś ;) to sprzedaj mi innego pomysła na sport według założeń "żeby było o ludziach bez ludzi " ;D

--- Cytat: Qna w Lipiec 28, 2010, 08:58:02 pm ---hmm na 1 chyba dał bym modelkę  po prawej stronie żeby mieć jednolite tło bieżni, albo fajnie by wyglądało jak by bieżnia symetrycznie  "zwężała" się.  Ewentualnie poprosić modelkę o powolny (płynny) ruch nogą (mięśnie napięte jak na MŚ) , skupić się na jednym bucie tak z 1/5 :) i 400mm. Jak to widzisz?

--- Koniec cytatu ---
Tomek jak bym ja dał po prawej, to po lewej by wszedł w kadr następny beżowy tor, bo tam na bieżni tory są pokolorowane na przemian
mam wersję "centralną" ze zwężaniem ale tam były inne mankamenty a i kadr mi mniej leżał
no o ten powolny ruch to była proszona, ale wyczynowy zawodnik to jakoś ma "zakodowane" SZYBKO, natomiast z czasem nie ma co schodzić poniżej pewnej granicy, bo np przy takiej 1/5 to było by widać bardzo mocno drżenie tych napiętych mięśni ... no ale z większymi eksperymentami to juz czasu nie było. wiecie, oni myśleli ze ja przyjde zrobi z 10 fotek i git, bo telefona dostałem o 17 że dobrze było by coś jak najdzybciej przyfocić bo oni foty na następny dzień rano potrzebują  ::) wiec zanim się zorganizowałem w robocie i podjechałem na stadion to było przed 20 i juz światło siadało, i tak mi zeszło z 30 minut i chyba z 200 fot wypstrykałem, prosiłem o parę powtórek tego i owego ... to jak na wariata się gapili i chyba mnieli mnie dość, a sami wiecie ze to się tak nie da przyjść pstryknąć  i już

hesja:
ja bym dal ludzi rozmytych
a co - nie bedzie ludzi ale sport bedzie widac

wlasnie taka babke w biegu, z boku cala sylwetka ale... rozmyta
i kazda czesc ciala w ruchu albo potrenuj z roznymi czasami

ostrosc Ci nie jest potrzebna do osiagniecia celu ale maziaje beda ok
dlatego mi sie adas spodobal ze skoczni ten najbardziej:
http://www.hesja.pl/?/galeria/single/8666
ale Ty mozesz trybuny zamrozic lub rozmyc mniej niz zawodniczke - moze byc ciekawe
niech sie kolorowo ubierze (albo wcale :P

pokazesz ją w koncu? ???

MarS:

--- Cytat: hesja w Lipiec 28, 2010, 11:14:22 pm ---ale Ty mozesz trybuny zamrozic lub rozmyc mniej niz zawodniczke - moze byc ciekawe
niech sie kolorowo ubierze (albo wcale :P

--- Koniec cytatu ---

O tym myślałem, ale to przyszłościowo bo foty to były potrzebne na wczoraj, to raz, a dwa dla efektu to dobrze jak by na tych trybunach coś się działo tzn inne ludziki siedziały kolorowe jakieś bo biegaczki to za kolorowo nie ubierzesz, zwłaszcza ze kostiumy maja jednolite i ... czarne ....

--- Cytat: hesja w Lipiec 28, 2010, 11:14:22 pm ---pokazesz ją w koncu? ???

--- Koniec cytatu ---
a proszę bardzo ... ponieważ po ostatniej serii z Raptorem już dokładnie wiem jakie kadry są dla Ciebie interesujące najbardziej, to z dedykacją dla Ciebie  :P  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej