ZDJĘCIA LOTNICZE > Pokazy lotnicze
mach loop po taniości
hesja:
to jak mnie z roboty wyrzuca i w lotto wygram to pocisniemy tam na jesieni na miesiac i dzien w dzien (namiocik?) posiedzimy na skałkach
owieczki są wiec... damy rade :D
golden:
Widzę że ten Mach Loop to taki szwajcarski Axalp, te same podobne klimaty
Co do zdjęć to niestety lekka porażka jak dla mnie
dobre panoramowanie i to wszystko bo brak klimatu miejsca
chociaż jeśli patrząc na to że to z Kronikarskiego Obowiązku ;D
to może być ale brakuje mi tutaj szerszych kadrów
bo miejscówka pewnie jest warta pokazania
pozdrawiam
Amon:
Wy na prawdę coraz bardziej wybredni się robicie ;). Żeby od razu "porażka"?
kichu:
--- Cytat: Amon w Lipiec 28, 2010, 10:32:25 am ---Wy na prawdę coraz bardziej wybredni się robicie ;). Żeby od razu "porażka"?
--- Koniec cytatu ---
Wiesz, jak sie wie co mozna bylo zrobic, a co sie zrobilo... i to dlatego, ze nie chcialo sie d... ruszyc, to co mozna powiedziec :) Zreszta mam krotki filmik nakrecony puszka z miejsca w ktorym stalismy, takze sam zobaczysz :)
Tym bardziej, ze tak szybko sie tam nie wroci... bo sam wyjazd w tej rejony to raz koszty, a dwa loteria... to nie zadne pokazy, gdzie na pewno cos polata, a raczej polowanie na chybil trafil. I jest o tyle fajnie, ze jest wariant dla leniwych... wjezdza sie samochodem na gore i robi sie - w zaleznosci od tego gdzie chcemy sie ustawic
5 do 15 min spacerek.
Dyziek:
--- Cytat: hesja w Lipiec 28, 2010, 09:49:35 am ---owieczki są wiec... damy rade :D
--- Koniec cytatu ---
No to kebaby z baraniny się strzeli :)
Kichu - foty jak poprzednicy spoko ale bez szału, ale co tam, co posiedziałeś z Tadeo w furce to twoje :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej