FOTO-TECHNIKA > Technika i sprzęt fotograficzny

Tamron 150-600 f/5.5-6.3 VC USD

<< < (16/18) > >>

Mariusch:

--- Cytat: Zibi w Październik 02, 2014, 10:51:57 am ---Na allegro wisi jakiś w Pabianicach za 4599zł...ale ogólnie ciężko z dostępnością.

--- Koniec cytatu ---
To chyba oferta fotoaparacików a na ich temat taka opinia na koniarzach jest:
"Parę razy "przejechałem" się na ofercie fotoaparacików... Na stronie dostępny w magazynie, wysyłka w 24h więc jako, że mam blisko to jadę... Na miejscu okazuje się, że niedawno sprzedali Teraz wolę zadzwonić i upewnić się czy towar faktycznie mają "
lub
"W fotoaparacikach nie mają tego obiektywu pod Nikona. Pytałem przez telefon na początku tygodnia - "och, właśnie sprzedaliśmy ostatni". Ale ogłoszenie na Allegro wisi, tak samo jak informacja w sklepie internetowym, że jest na stanie. Słaba firma."
Także tak  :(

Mori:
Dostałem maila z cyfrowe.pl o tym że mają na stanie T150-600 pod Nikona.
Może wreszcie Tamron zaczął dostawy do Polski. :)

krisu:
Witam,postanowiłem zasięgnąć porady fachowców,a mianowicie,czy ktoś miał do czynienia z Tamronem 150-600 G1 i G2 ?,czy między nimi jest tak naprawdę jakaś różnica ? mam G1 i przymierzam sie do zakupu G2,czy warto wywalać prawie 6 koła ? Głównie chodzi o szybkość AF i optyke.
Z góry dzięki za opinię ;)

Frodo:
Czołem,

zapytaj Krunza z tego forum.
Focił bardzo długo G1 i przesiadł się około 2 lata temu na G2.

Z tego co wiem od Niego - różnice w jakości obrazka są na granicy percepcji, praktycznie nie do odróżnienia, natomiast stabilizacja to inna liga w G2. Dodatkowo G2 jest w jakimś tam stopniu uszczelniona, ale to pewnie wiesz  recenzji. AF - dopytaj.

krisu:
Czytałem juz wiele o tym szkle,jedni piszą ,że lepsza jakość,drudzy ,że nie ma różnicy w jakości,jeśli chodzi o stabilizację,to pod Sony A chyba nie pakują go do szkła,jest już fabrycznie zapakowana do puszki.
Biją się z myślami ,kupić czy nie ?  ::)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej