FOTO-TECHNIKA > Technika i sprzęt fotograficzny

Tamron 150-600 f/5.5-6.3 VC USD

<< < (8/18) > >>

Mr.Reset:
Wilku, popraw linki

a dla reszty - prawidłowy adres to:
http://www.kubacichocki.pl/test/tamron150600/ft600n1.jpg

itd...

Beret:
Właśnie rozmawiałem z dilerem Tamrona w UK. Aktualny czas oczekiwania na "nikon fit" to 2 miesiące.  Dostają cotygodniowy update z Niemiec wiec jak by ktoś chciał to  można pytać 01628674411 (stacjonarny w UK). Na chwile obecna mają kilkaset zamówień. Cena to £949.

Tomaszek:
Dzięki uprzejmości Marco, mogłem się dzisiaj pobawić tym szkiełkiem na pikniku w Krakowie. Muszę powiedzieć że jestem naprawdę bardzo miło zaskoczony jakością obrazka. Zważywszy że kosztuje połowę tego co mój Nikkor 80-400 i ma o 200 mm dłuższą ogniskową to jest naprawdę dobrze. Normalnie zaczynam się zastanawiać czy nie zakupić sobie tego cuda. Używalne 600 mm za takie pieniądze, to naprawdę wymaga zastanowienia :)

Poniżej kilka zdjęć. Tylko bez pyszczenia mi tu że śmigła stoją. Nie chodziło o czasy, tylko o obrazek na pełnej dziurze.

1.

2.

Teraz coś z dłuższym czasem, czyli jak działa stabilizacja. Kurde, łatwiej mi się nim robiło niż Nikkorem :)

3.

4.

5. Pod słońce.

Jamal:
Na 1 i 2 śmigła stojo :p

fan:
Śmigła stoją!! Zdjęcia do kosza :P

A tak na poważnie dzięki za wrzucenie sampli, mógłbyś wrzucić gdzieś na zewnętrzny serwer JPG w pełnej rozdzielczości z D800 + Tamron ??
Albo jakieś ciekawe crop-y, co by można ocenić w szczegółach jak jest :)

Z góry dziękuje :D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej