ZDJĘCIA LOTNICZE > Pokazy lotnicze
Diablik to był w wódce na dnie... czyli dupcia Rapci :P
kichu:
ET go home :P vide
http://ksk1953.wrzuta.pl/audio/8zDynb9CoVi/detektyw_inwektyw_-_e.t._go_home
MarS:
Wiesz co stary ...
wszystkie fotki piękne, ale najbardziej kocham Twoje inne spojrzenie .... i dlatego wybieram dupy 2 i 3 :)
hesja:
Rapcia byla tym momentem, w ktorym ostatecznie przekonalem sie do swojhej teorii dot. kadrowania
tak jak ktos kiedys juz wymyslil, ze wcale caaalej kobity nie trzeba miec na fotce by byla ona ladna (fotka)
tak samo z samolotami....
bede je ciął tak jak mi bedzie pasowac by pokazac TO co chce pokazac :)
nawet kosztem 3/4 konstrukcji :)
ps. co do 2 to jest to pelny kadr z 500-tki na DX - swiadomie nie wzialem 70-300 bo i tak Rapcia szybko byla dosc daleko by ją w całości strzelic :)
6. Rapcia w roli odparowywacza pasa startowego :P
kichu:
piekny jest ten start... pozamiatany pas ze hej... bardzo fajnie wyglada jak deszcz sie miesza z cieplym powietrzem z prawej
jeden z fajniejszych o ile nie najfajniejsyz z calego riatu :) jedyne co mnie troszke irytuje, jak ogladam u siebie te sekwencje,
to ilosc badziewia na drugim planie... przy czym nie mowie o tym tu, ale np. o pieknych czerwonych bannerach "BAE SYSTEMS"
co do kadrowania w pelni zgoda, ja bardzo lubie np. polowac na dziubki i pilotow :)
MarS:
--- Cytat: kichu w Lipiec 25, 2010, 01:55:30 pm --- ja bardzo lubie np. polowac na dziubki i pilotow :)
--- Koniec cytatu ---
Krzychu, więcej Ciebie do Holandii nie zabieram, .... już ponad miesiąc minął od Luchtmachtagen, a Ty ciągle sie napalasz na pilotów, no ja rozumiem, dziewczyny z Team Guiniot, ale ... pilotów ???
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej