IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2014
Redbull Air Race 2014 Gdynia
Złoty:
Niewyspany ale zadowolony ze spotkania bardzo! Zdjęciowo poległem ale i tak warto było.
Bardzo dziękuję wszystkim za party na skwerze Kościuszki ;)
Do zobaczenia!
hesja:
No też dziękuję wszystkim za imprezki dwie i w ogóle za fajny weekend! 3,5 godziny jazdy powrotnej mimo korków uważam za swój NFS rekord ;) szkoda tylko że prawie cały zbiornik paliwa poszedł. Czasem się trzeba resetnąć :)
norek:
Panowie, jak wrażenia po? Przyznam, że miałem jechać, ale jednak się rozmyśliłem i nie wiem czy żałować czy nie? Komentarzy mega pozytywnych raczej nie spotkałem - oczywiście pod względem atrakcyjności fotograficznej. Obejrzałem za to finał na TVP Sport :)
Złoty:
Towarzysko? Super. Sportowo? Pewnie też. Lotniczo? Miła odmiana. Fotograficzne? Podejrzałem u Hesji, że będzie pan zadowolony ;).
Tomaszek:
Lotniczo to nie ma czego żałować. Dla mnie to zwyczajnie nudne było, choć rozumiem że szerokim masom mogło się podobać. Latali sobie w tą i z powrotem i tyle :) Pierwszego dnia po dwóch godzinach schowałem sprzęt i już go nie wyciągałem.
Za to towarzysko było tak jak pisze Złoty, przynajmniej była okazja pogadać, napić się i zjeść porządny, zdrowy, ekologiczny, bezmięsny i bezglutenowy posiłek bez soli, cukru, tłuszczu itd :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej