ZDJĘCIA LOTNICZE > Pokazy lotnicze
Raptor- bliskie spotkania III stopnia
mariorz:
Po długich przygotowaniach i oczekiwaniach na to wyjątkowe polowanie- ustrzeliliśmy drania ;)
Oto kilka strzałów hamerykańskiego Raptora ;D a taki był ładny hihi... aby nie było, że na polowaniu nie byłem ;)
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
MarS:
Mariusz,
foty ... pozazdrościć :), ale że ma być bez kadzenia jak to hesja napisał to będę szukła dziury w całym
1. Mega fota, klasa i obróbka mi lezy ale ...
- bym spróbował go wyprostowac, tzn aby koła były na tym samym poziomie, imho będzie lepsze wrażenie a i białe linie na dole sie bardziej równoległe zrobią
- bym zdjął troche czerwieni z redsów i troche niebieskiego z obsługi bo te intensywnie kolorowe plamy odwracają uwagę od głównego obiektu
2. klasa :) choś trochę przodu by mu sie przydało ... jak to cały kadr to moze powietrza mu dorobić ;)
3 i 4 świetne , choć jak to lechu mówi z pół kilo ostrości zabrakło
5 znowu raptor ;D ;)
6 i 7 i 8 to jest to ... a na niebo to nic nie poradzimy
Fot pozazdrościć
Redak:
foty zajebiaszcze..... niczemu nie odstajesz temu gościowi http://forums.airshows.co.uk/viewtopic.php?f=8&t=25278
pozostaje tylko pozazdrościć ;)
hesja:
hihi :)
fajne wrazenie - siedze nad fotami swoimi
wlaczam watek i... konstatacja (trudne slowo - kopytko)
fak! moje foty??
a no nie moje :)
1. krzywa (za MarSem)
2. nudna co nie? ja wywalilem
3 i 4 najs - wiem - termika połknela ostrosc
5. co to za format??
6. szkoda ze Ci nie strzelilo jak byl na rowni z nami - tak to rozmaz sie ze stozkoof zrobil
8. nie za malo zielonego?? :))
9. ostre - drapiezne ale czy nie przeostrzone??
dobra robota a moje uwagi to tylko przyebywanie sie przy pifq :)
kifcio:
wiekszość moich uwag lub ochów/achów pokrywa się z poprzednikami, ale z Twojego setu na ścianie chciałbym mieć nr 8.
pozdrawiam
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej