ZDJĘCIA LOTNICZE > Pokazy lotnicze

Flying Legends 2010

<< < (2/3) > >>

Tarantella:
nr 2 dla mnie rzadzi. mnie ten rozmazany  spitfire urzekl, duzo artyzmu w tym strzale, mocny niepokojacy element i taki wydawlaby sie niestandardowy jak na lotnicze  zdjecie..... ale to mowie ja- jarzabek.... moje pierwsze skojarzenie to szerszen otoczony gromada os  :) 

larky:
Dziękuję z krytykę, pochwały i uwagi. Odnośnie tego rozmytego spitfire'a z 2 to miałem dokładnie to samo odczucie co Tarantella :) Jak się zapewne domyślacie wpadł mi po prostu w kadr znienacka i potem jak to zobaczyłem to mi się jakoś bardzo spodobało. No ale każdy ma swoje zdanie jak wiadomo. Jeszcze raz dzięki za uwagi.

larky:

--- Cytat: hesja w Lipiec 23, 2010, 01:39:26 pm ---ocenie cala serie
bardzo dobrze uchwyciles klimat imprezy!
piekne kolorki na fotach i dobre panoramowanka
Seafire kosił strasznie!
Musiales miec dobra miejscowke - na gorce? :)

Muflon mowil ze bylo nieciekawie pod slonce
widze ze sie pieknie obroniles i... dobrze bawiles ;)

Co ciekawe - na fotach z reguly widac czy ktos mial super fun
czy byl spięty cisnieniem walki o najlepsze foty

wybieram fun :)

--- Koniec cytatu ---

Faktycznie udałem się na polecaną górkę obok "Land Warfare" a jeżeli chodzi o światło to każdy kto tam był wie, że daleko jest od ideału. A co do funu to masz całkowitą rację, nie spinałem się jakoś specjalnie, samo to, że tam jestem to było coś !!! Zdjęcia, zdjęciami ale jak słyszysz i widzisz 6 Spitfire'ów lecącyc nad głową... Ehhhhhhhh.

mariorz:
Podoba mi się klimat na secie, a szczególnie szarańczy:)
Oglądając fotki chce się oglądać następną i następną...jest dynamika i o to chodzi 8)

MarS:
Oj jak ja kocham te staruszki :)

2 i 10 dla mnie to jest mega wypas, zwłaszcza 2 , rozmyta maszyna na pierwszym planie dodaje dynamiki a na drugim piękna grupa :)

12 też super la za ciasno po bokach, tu aż się prosi szerszy kadr, np ciut więcej z lewej i dużo więcej z prawej :)

na 5 piękna maszyna, ale ten pionowy kadr ma się nijak do tej foty, wręcz psuje efekt

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej