ZDJĘCIA INNE > Pozostałe

Krótka randka z klasyką - czyli Audi 80 B1 kolegi :)

<< < (2/3) > >>

AroOo:
deoc :)
nic prostszego :P
stoi na allegro

fan:
Jak dla mnie jedynka najładniejsza. Taka klasyczna.

3-ka fajna, świetna obróbka, ALE nie podoba mi się do końca kadr... Auto opiera się o słup kufrem... Coś tu jest kadrowo nie do końca super...

pilotex:
Wszystkie 3 się podobają.
3. Zaszalałeś z obróbką, ale jest bardzo fajnie, klimatycznie. Tak jak fan911 napisał, szkoda, że ten słup jest taki, jaki jest.
A tak to wybieram 1. - za klasykę, o dziwo :)

AroOo:
fan911, MsPilotka...

dzięki za to spostrzeżenie, wcześniej nie rzucał mi się w oczy az tak ten słup, ale teraz też oczami wyobraźni widzę, że troszkę inny kadr byłby lepszy... pierwsze koty za płoty :) pośpiech też swoje zrobił. Następnym razem będzie lepiej :)

Pzdr
A

Jamal:
A jak na mój gust wszystko nie tak. Każdy samochód wygląda lepiej z jakiejś tam perspektywy. A Ty wybrałeś tą najgorszą dla B1. Nie dość, że od mordy wygląda dość pokracznie, bo jest wąska, to jeszcze z dołu... I tak mamy fajny samochód, ale pas przedni pogięty jak stara puszka, kupa zbędnego "mięcha" od spodu, którego i tak nie widać, bo jest niedoświetlone, i nie do końca interesujące. Warto by pokręcić nieco filtrem polaryzacyjnym, żeby zniwelować odbicia.

Ze szczegółów to tak:
1. Pomijając przepalone niebo i perspektywę, po chorobę robić zdjęcia takiemu samochodowi na łące? To chyba nie wersja off road?
2. J.W. ale klimat fajniejszy, tyle, że nie popatrzyłeś na to, co za autem się dzieje. Rynna wygląda jak komin, krzak i jakieś lampiony.
3. Tu o słupie wspomniano. Ale blachy to mogłeś lepiej usunąć bo zostało odbicie na zderzaku. I w odbiciu. Dla mnie ogólnie zbyt mocny hdr.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej