ZDJĘCIA LOTNICZE > Współczesne lotnictwo cywilne
Schiphol 2
fan:
--- Cytat: Joa w Maj 27, 2013, 12:07:44 am ---Ludzie, WTF? Co to za dziwaczna konstrukcja...?
Mnóstwo osób, na różnych forach, pisze takie głupoty - czy tak trudno ogarnąć, że słówko "ów" odmienia się przez liczby i rodzaje? Przecież to poziom wtajemniczenia gdzieś tak z podstawówki...
Dla ułatwienia (albo podpowiedzi, bo może nie każdy aluzju poniał): http://pl.wiktionary.org/wiki/%C3%B3w
--- Koniec cytatu ---
Ty musisz być strasznie zestresowaną osobą, że tak emocjonalnie reagujesz na wszystkie niepoprawne konstrukcję językowe na forach internetowych :) Szczerze współczuję :)
I z pewnością znajdziesz w moich wypowiedziach jeszcze wiele błędów nie koniecznie wynikających z pzejęzyczeń, czy nieznajomości języka polskiego, ale będących wynikiem spontanicznych myśli napisanych naprędce pod wpływem chwili, gdzie główny przekaz merytoryczny jest ważniejszy niż pisownia.
--- Cytuj ---Przecież to poziom wtajemniczenia gdzieś tak z podstawówki...
--- Koniec cytatu ---
To mocno byś się zdziwiła, jaki teraz program jest ograniczony w podstawówce...
--- Cytuj ---Ludzie, WTF?
--- Koniec cytatu ---
A to, co za dziwaczna konstrukcja? Skoro stoisz na straży poprawności języka ojczystego, radziłbym również trzymać się jego zasad, chyba, że chodzi tylko o zgnębienie innych, albo może pokazywanie swojej "wiedzy" :)
Miłego dnia życzę!
EDIT:
A autorowi jeszcze powiem, że podobają mi się jeszcze zdjecia, które wybrał i wrzucił na Nikoniarzy ;)
hesja:
fan911 - wyluzuj bo teraz wyjdzie jeszcze że to Ty Jesteś jakiś "zestresowany" :)
Złoty:
Bardzo najs foteczki! Gratuluję i zazdroszczę!
lmk:
Super klimat! :)
Gratulacje!
krispol:
Przyznam że z ciekawością obejrzałem te zjawiska, myślałem ze takie oderwania to na wojskowych "jetach" tylko :) A tu proszę....
A jako najlepsze wybiorę sobie 4 za super światełko i 13 za najładniej uchwycone oderwania.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej