IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2013
jest impreza jest crunchips jest AirShow w Pardubicach - 01-02.06. 2013
fan:
Ja niestety odpadam z Pardubic. Może zawitam do Płocka, jak pogoda będzie akceptowalna.
Szkoda prądu - patrzyłem na prognozy i niestety nie są ciekawe. A jak mam stać na drabince pod płotem i moknąć to... wolę odpuścić temat, zwłaszcza, że mam 500 km w jedną stronę.
Dodatkowo kwestia nieba, które przy takiej pogodzie będzie jak na EPMM ostatnio - czyli wyjdą czarne plamy na szarym tle :(
Odwołałem rezerwacje w hotelu, także tyle ode mnie niestety ... :(
Jamal:
--- Cytat: hesja w Maj 28, 2013, 06:36:41 pm ---Due to many problems last year with damaged fence around the airport we would like to prepare tables with notification in three languages. Could you pls. be so kind and try to translate from EN to PL these sentences? "Please do not throw trash and do not cut the fence!" I have only the first sentence "Proszę nie wyrzucaj śmieci!" I hope that is right Many many thanks for your help and good light for your beautiful pictures! Petr from Pardubice
--- Koniec cytatu ---
A mówiłem Tomaszkowi "nie tnij, znajdziemy jakąś drabinkę"...
seba:
Kolega mi napisal ze to ma byc ostatni lot B-17, po pardubicach podobno idzie do muzeum. Chociaz pewnie macie takie info.
Acroluc:
--- Cytat: seba w Maj 29, 2013, 08:15:59 pm ---Kolega mi napisal ze to ma byc ostatni lot B-17, po pardubicach podobno idzie do muzeum. Chociaz pewnie macie takie info.
--- Koniec cytatu ---
ciekawe, co kolega na to: http://www.sallyb.org.uk/flying-programme.htm
seba:
Dlatego napisalem podobno. Otrzymal takie info z pardubic mailem chyba razem ze spotterka. pby jak najdluzej latala beczusia.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej