ZDJĘCIA INNE > Krajobraz

darmowe latanie AN2

(1/4) > >>

azajac:

Jak co roku AR Lubelski daje możliwość darmowych lotów An2, w zamian za pomoc w rzucaniu szczepionki przeciwko wściekliźnie. A że człek młody to jeszcze głupoty w głowie :),tym bardziej że nadarza się okazja popstrykać z góry za free z poczciwego An-tka.  Start odbywał się około godziny 5:00, lot trwał 5-6h, i tak cały tydzień.  Szkoda że urlop popadł mi w innym terminie, bo udało mi się polatać tylko dwa dni. Co do samych startów mieszane uczucie, bo jak spojrzałem na kokpit to każdy element poruszał się w inną stronę, ale jak już bestia oderwała się od ziemi to jak w masełku, bujało jedynie kilka razy tak jakby powiesić windę na gumie. Piloci znużeni monotonnym lotem kilkakrotnie z zaskoczenia weszli ciasno w zakręt że leżało się na boku Antka. Już nie mogę doczekać się następnego roku:), normalnie wesołe miasteczko dla dorosłych.

Lwy ostrzcie kły, kanibale zapuszczajcie pazury,  będzie podane foto na pożarcie :)
1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

hesja:
cudo i miodzio wszystkie!
a szczegolnie... no wszystkie no :)

[11 - czy leci z nami pilot? hihi]

heh przypomniales mi moj pierwszy lot w zyciu...

jako very dzieciak mialem przyjemnosc opylac pola Antkiem
Normalnie to bylo jak seria bombardowan - tamten lot nudny nie byl - oj nie :)

Qna:
Pięknie :) gdyby nie zapach szczepionek i upał... hmm a może to właśnie dodaje uroku "tej robocie" hihi.  Pozdrawiam.

kichu:
tez mialem przyjemnosc

zdjecia superowe

holka:
fffffajnie :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej