IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2013
Święto 23. BLotT
kifcio:
zamykam temat relacji z Mińska
relację napiszę osobiście ;)
i bez nerwów proszę
Mori:
--- Cytat: djraul w Maj 26, 2013, 10:58:21 am ---A mi tam sie podobalo:) Stalem obok Hesji ale z moim aparacikiem glupio bylo dojsc:(
--- Koniec cytatu ---
To coś ty tam miał za body? Ja na pierwszy dwudniowy wypad z hesją miałem D40 i jakoś mnie nie przegonili....
:)
Ale może tylko nie chcieli żebym pieszo z Austrii pocinał ...
:):):)
hesja:
fan911:
informatyk powinien rozumieć "adresowanie"
z tego co kojarzę, to Asia czepnęła się nie CIEBIE tylko tego co napisałeś a w zasadzie jak
i byłoby dobrze to tak odbierać - jak popełnię błąd to się przyznam i mi będzie głupio że go popełniłem
a nie będę się ciskał w kierunku osoby, która mi go wytknęła...
Nie chcę tu stawać w obronie Asi bo wiem, że zdarza jej się przeginać w tym temacie...
i w tym kontekście napisałem, że Asia taka jest i pewnie będzie. Często mi się to nie podoba też.
ale... nie spodobała mi się też Twoja reakcja - wiem wiem że nie musi mi się podobać. Wyszło że własnei Ty Jesteś jakiś zupełnie niepotrzebnie zestresowany i odebrałeś wszystko jak:
--- Cytat: fan911 w Maj 27, 2013, 11:24:26 am ---jako bardzo nie fajne przyp****lanie się do mojej skromenj osoby, na co sobie nie pozwolę.
--- Koniec cytatu ---
a to chyba TEŻ o krok za daleko...
Proponuję wszystkim głęboki oddech i... pisss :)
A jak nie pis to zapraszam do działu "Załatwmy to tu i teraz" gdzie sobie wszystko wyjaśnicie/my :)
wilk:
--- Cytat: fan911 w Maj 27, 2013, 11:24:26 am ---A relację z Mińska serio niech ktoś inny napisze, ja odpuszczam temat.
--- Koniec cytatu ---
tego nie rozumiem :(, są zasady.
brovarsky:
--- Cytat: fan911 w Maj 27, 2013, 11:24:26 am ---
--- Cytat: hesja w Maj 27, 2013, 11:15:49 am ---ale weeeź fan911!! No wlasnie piszesz o "wspolzyciu w społeczeństwie" to wiedz, ze u nas więcej się mowi w zarcie i dla jaj niż na serio serio
wrzuc na luz :)
a Asia taka była zawsze i będzie i dobrze - ktoś musi :)
Luzik
--- Koniec cytatu ---
Skoro ktoś zrównuje mnie do "poziomu podstawówki" to nie jest dla mnie zabawne. I nie było to napisane "w żarcie" jak sugerujesz, ale jako bardzo nie fajne przyp****lanie się do mojej skromenj osoby, na co sobie nie pozwolę.
Ale skoro mówisz, że "Asia taka jest". Może jakbym był jakimś HUmanistą, a nie informatykiem, też bym był sfrustrowany i szukałbym okazji do przywalenia komuś.
A relację z Mińska serio niech ktoś inny napisze, ja odpuszczam temat. Tyle w temacie i nie zamierzam do tego już wracać.
--- Koniec cytatu ---
łeeee mniętczak ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej