ZDJĘCIA INNE > Reportaż

prawie jak Indiana Jones ;)

<< < (5/5)

Youzi:

--- Cytat: Amon w Marzec 08, 2013, 07:30:01 am ---Eh Jordania... piękny kraj. Super foteczki, a generalnie mało dobrych zdjęć z Petry jest (przynajmniej mało widziałem).

--- Koniec cytatu ---
Dzieki!  :)
Bo z Petrą to jest taki "problem", że jak człowiek tam wpada na 1 dzień i zanim zdąży się pozbierać emocjonalnie to trzeba się już zbierać i nie bardzo kiedy ma focić...  ;). a na poważnie to, przynajmniej ja tak mam, że w takich miejscach tracę głowę i nie bardzo wiem "od czego tu zacząć". Moim marzeniem jest tam wrócić ale z opcją noclegu "na terenie". zachód słońca w tamtym miejscu to musi być coś szczególnego.

deoc:

--- Cytat: Youzi w Marzec 08, 2013, 08:08:07 pm ---
--- Cytat: deoc w Marzec 08, 2013, 07:40:31 am --- ale wg. mnie troche za duzo jednak zdjec jak na reportaz ;)

--- Koniec cytatu ---
aha. sorry trochę mnie "poniosło". następnym razem będzie wg. zasad. ;)

--- Koniec cytatu ---

hehee ;) zazdrosc ot takie ludzkie :) wiem, ze pewnie miales ciezki wybor aby pokazac tylko 20 ;) ale mozesz otworzyc nowy watek i......

pokazac reszte odcinkow Indiany Jones'a :P ---> Stevena, Harrisona i Cate ;) Oraz kamery jakimi krecileś ;)

sqpien:
jak miło popatzreć na takie!
a na 3 to nie gremlin, tylko czapka zamienna od taksówki leży...

swoja droga co to ludzie robią jak cementu i szalunku zabraknie....

fan:
Youzi - jak chciałeś pofotografować ruiny i krajobraz księżycowy to trzeba było do Łodzi zawitać :)

Gratis byś miał adrenalinę, czy  wrócisz ze sprzętem cały i zdrowy :) jak coś, to zapraszam, kadry lepsze niż tej świątyni w skale wykutej, czy jak tam...  ;)

A tak na serio szczena opada. Zazdroszczę wyprawy :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej