FOTO-TECHNIKA > Technika i sprzęt fotograficzny

nowe 80-400 czyzby juz ? :)

<< < (2/42) > >>

Jamal:
Z jednej strony tak, z drugiej to jednak w porównaniu do konkurencji molto drogo. Oficjalna cena około 10 tys. zł. i minimalnie ciemniej na krótkim końcu. Biorąc pod uwagę fakt, że to "budżetowe tele" nie za bardzo jest co do niego podłączyć poza leciwym d300/300s, bo d7000/7100 takie niedorobione w kilku ważnych aspektach. Chociaż gdyby wypuścili to pół roku wcześniej to na pewno mocno bym się zastanawiał nad tą opcją przesiadki.

Eskimos:

--- Cytat: larky w Marzec 04, 2013, 06:06:23 pm ---Mój Boże ... ile to ja czekałem na ten obiektyw, jak będzie dobry to i tak go kupię bo jest lżejszy niż 200-400 :P

--- Koniec cytatu ---

Ja tam nawet przez chwile nie pomyslalem zeby wymienic zeliwo, czym bym leczyl kompleksy ?  ;D ;D

wilk:

--- Cytat: Jamal w Marzec 04, 2013, 06:41:34 pm ---Z jednej strony tak, z drugiej to jednak w porównaniu do konkurencji molto drogo. Oficjalna cena około 10 tys. zł. i minimalnie ciemniej na krótkim końcu. Biorąc pod uwagę fakt, że to "budżetowe tele" nie za bardzo jest co do niego podłączyć poza leciwym d300/300s, bo d7000/7100 takie niedorobione w kilku ważnych aspektach. Chociaż gdyby wypuścili to pół roku wcześniej to na pewno mocno bym się zastanawiał nad tą opcją przesiadki.

--- Koniec cytatu ---

top to zostaje 500 z D3x na dzisiaj,
raczej go widzę zamiast 70-300VR podpięty do D3s jako drugi.

Jamal:
top to raczej D4+500/4 :P

kichu:
I tak i nie :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej