IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2013

Nato Days Ostrava 2013 21-22.09.2013

<< < (26/32) > >>

hesja:
ja popieprzyłem wyżej
nie można było dojechać do Tyczek Alberta.
nas już zhaltowali w Nowej Horce
i stamtąd szliśmy....

Mówię o jeżdzie o rozsądnej dla morfeusza godzinie
bo pewnie o swicie można wjechać dalej

Carlito:

--- Cytat: hesja w Wrzesień 19, 2013, 08:44:13 am ---Mówię o jeżdzie o rozsądnej dla morfeusza godzinie
bo pewnie o swicie można wjechać dalej

--- Koniec cytatu ---

W zeszłym roku wjazd był możliwy tak do 6 rano. Ja próbowałem przed 7 i niestety.... skończyłem na oficjalnym parkingu.
Warto też dodać, że powyższe dotyczy dni pokazów, w piątek nic nie było blokowane.

Amon:
Rok temu to było tak...
W piątek to w ogóle nie stali.
W niedzielę - wyjechaliśmy jakoś przed 6tą i jak o 6 dojechaliśmy do samych albrechticek, to panowie policjanci właśnie tam dojechali i nas dalej nie wpuścili.
Stali tu gdzie zakaz wjazdu po lewej na mapce:

Ale wystarczyło na skręcie 100m wcześniej zamiast w lewo skręcić w prawo i można było dojechać do miejsca, które znajduje się ok. 400m od drzewek i ok. 400m od linii pokazów - i tam staliśmy całą niedzielę.

nurek:

--- Cytat: Silvver w Wrzesień 19, 2013, 07:58:34 am ---Hmmm, a w tym Albrechtičky jest jak fure zostawić/zaparkować ? Zakładając że da się dojechać.

--- Koniec cytatu ---

Da się. My parkowaliśmy tu:
https://mapsengine.google.com/map/edit?mid=zKgFQ-LNWs8A.ksUNuW2LOTG4

Z tego miejsca dało się wjechać na pole i wzdłuż płota dojechać na pole buraków. Przez cały dzień żadnej policji.

Silvver:
Hmm, zdania podzielone ale opcja nurka podoba się najbardziej. Najwyżej jak nie wpuszczą to można na parking  :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej