ZDJĘCIA INNE > Martwa natura

Sylwestrowe kropelkowanie :)

<< < (2/3) > >>

kichu:
bardzo smacznie, nawet nie ma co wybierac, bo wiele z nich ma swoj wlasny niepowtarzalny klimat... do wyboru do koloru :)
a najwieksza moc ma i tak backstage oraz rzut okiem na design studia - garnek, deska, miska itd. :)

i pytanko techniczne z ciekawosci, jak mocno musialem cropowac z tej 60-tki zeby miec takie zblizenia? nie przydaloby sie dluzsze makro ??

MarS:

--- Cytat: hesja w Styczeń 13, 2013, 05:50:13 pm ---Bonus: Bez pomocy sam bym tego nie ogarnął :)

--- Koniec cytatu ---
Sławek  ??? przyjacielu, mogłeś napisać ze u Ciebie w tym roku na "chleb " nie było  :(
zawsze jak pokazywałeś bonus czy jakiś BS z imprez z Twoim udziałem to w tle zawsze było pełno butelek typu Finlandia, Bols, Jack Daniels ... teraz ten denaturat i płyn do chłodnic -  w sylwestra  :'( ... sam pisałeś że jak ktoś z nas ma problemy to powinien napisać dać znać ... uwierz mi byśmy cię poratowali w potrzebie. Nie pij więcej tego szajsu !

Choć fakt faktem ze po tej dykcie super foty zrobiłeś
dla mnie najbardziej jogurtowa dwójka oraz 3 i 10 za kolory i moment

hesja:
MarS przyjacielu - dzieki!! :) Wiedziałem że na Ciebie można liczyć :)
adres znasz więc poproszę:

10x 3L. JD - Wiesz, tego na hustawce
10x to samo dla Asi
do tego odpowiednio
30L. Coca-Coli (x2)
i kilka kg. cytryn

lód sobie jakoś ogarnę :)
raz jeszcze dzieki!! :P

pilotex:
Jako-bądź co bądź-jeszcze laik jestem naprawdę pod wrażeniem kropelek :) Piękna jest dwójka, ale generalnie wszystkie zdjęcia uruchomiły we mnie duże pokłady pozytywnych emocji :)

hesja:
i o to chodzi w końcu :)
polecam popróbować - jest jeszcze weselej niz tylko paczec :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej