IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2013

Radom Air Show 2013 - 24-25.08.2013

<< < (40/97) > >>

pilotex:

--- Cytat: Master_D w Maj 24, 2013, 02:34:57 pm ---Ja już się nie mogę doczekać, kiedy znów spotkam się w ekipie SPFL i pogadam z wami wszystkimi, poznam wszystkich jeszcze niepoznanych - po prostu cieszę się, że mogę być jednym z was i spotkać innych świrów lotniczych, takich jak ja :) że możemy pośmiać się w super sympatycznej atmosferze, ale przy tym również z cennymi uwagami, dzięki którym można się czegoś cennego nauczyć na przyszłość :)

--- Koniec cytatu ---
Od prawie półtora roku jestem zarejestrowana, jeszcze nikogo nie znam osobiście! Mam nadzieję, że to się zmieni ;)

Master_D:

--- Cytat: MsPilotka w Maj 24, 2013, 05:36:53 pm ---
--- Cytat: Master_D w Maj 24, 2013, 02:34:57 pm ---Ja już się nie mogę doczekać, kiedy znów spotkam się w ekipie SPFL i pogadam z wami wszystkimi, poznam wszystkich jeszcze niepoznanych - po prostu cieszę się, że mogę być jednym z was i spotkać innych świrów lotniczych, takich jak ja :) że możemy pośmiać się w super sympatycznej atmosferze, ale przy tym również z cennymi uwagami, dzięki którym można się czegoś cennego nauczyć na przyszłość :)

--- Koniec cytatu ---
Od prawie półtora roku jestem zarejestrowana, jeszcze nikogo nie znam osobiście! Mam nadzieję, że to się zmieni ;)

--- Koniec cytatu ---

Oczywiście, że to się zmieni i zobaczysz! jeszcze wspomnisz moje słowa na temat ekipy świrów z pod znaku SPFL :) to są na prawdę cudowni ludzi, którym w większości zawdzięczam ten poziom w fotografii na którym jestem i na których będę z czasem w przyszłości :) zawsze można tu na wszystkich liczyć w razie wymaganej ewentualnej pomocy. JESZCZE RAZ WIELKIE DZIĘKI DLA WSZYSTKICH :)

hesja:
Master!!! Nie pij już tego! Nie nie nie :)
To Ci nie robi dobrze :)

Złoty:
;)))

krispol:
No to już jest masakra jakaś normalnie  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej