IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2013
Radom Air Show 2013 - 24-25.08.2013
zibimasow:
--- Cytat: bronek w Maj 22, 2013, 07:34:13 pm ---Pany To w którym miejscu na Skaryszewskiej? ;D Po długim tentegowaniu zaświtał mi pomysł skąd skołować mobilną platformę do focenia ze zwyżką/platformą :) Jest tam jak postawić pojazd wielkości Stara? 8) POWAŻNIE PYTAM :)
--- Koniec cytatu ---
Miejsce pewnie by się znalazło, ale trzeba by w barwy klubowe maszynę pomalować :D
;)
bronek:
--- Cytat: krispol w Maj 22, 2013, 08:19:16 pm ---
--- Cytat: bronek w Maj 22, 2013, 07:34:13 pm ---Pany To w którym miejscu na Skaryszewskiej? ;D Po długim tentegowaniu zaświtał mi pomysł skąd skołować mobilną platformę do focenia ze zwyżką/platformą :) Jest tam jak postawić pojazd wielkości Stara? 8) POWAŻNIE PYTAM :)
--- Koniec cytatu ---
Bronisław...Google street view i wszytko jasne.
Jest kilka miejsc ale w tych akurat najbardziej dostępnych ( np "zajezdnia") przeszkadzają wysokie drzewa, a tu gdzie jest super łączka, gładko i równo i można podjechać pod sam płot to chyba teren prywatny.
Ciekawe ile litrów by przekonało właściciela żeby pozwolił wjechać :)
Zreszta sam zobacz.
Ale mi sie zdaje że to nie przejdzie, tam będzie masa ludzia pewnie :)
--- Koniec cytatu ---
Krispol - ale można by uderzyć do gościa i dopytać :) Sądzę że za kilka literków oranżadki cytrynowej i wiskacza mazowieckiego się dogadamy :) Tym bardziej że myśałem bardziej o Starze w wersji teletechnicznej z platformą na dachu :) A na tym placyku byłby git.
Opcja 2 - postawić rusztowanie budowlane na tej łączce :) Jeśli Szamal by pomógł - mielibyśmy wypasioną miejscówkę :) Dla sympatyków lepszej opcji raczej nie będzie a zwyczajni też pewnie chętnie skorzystają 8)
Mariusch:
--- Cytuj --- Opcja 2 - postawić rusztowanie budowlane na tej łączce :)
--- Koniec cytatu ---
He, też o tym pomyślałem :D, mam nawet chyba ze 4 elementy.
hesja:
łi tam - po co nam kolejne starty i lądowania? :P
nie ma to jak na łące pod dębem na lajciku :P
seba:
Jezeli udalo by sie wynajac jakis teren to napewno sie chetni znajda. Smialo bym sie pisal koszta mysle ze byly by mniejsze od dwodz biletow na festyn.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej