IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2013

Radom Air Show 2013 - 24-25.08.2013

<< < (4/97) > >>

Eskimos:
Krispol. te 60-70 metrow i ciut inny kat widzenia do osi pasa jednak moze robic roznice, a jak ktos ma 70-200 albo 70-300 to nawet spora roznice

Biorac pod uwage ze to moze byc ostatnia szansa zobaczenia "swini z afryki" w powietrzu to dla mnie warto  ;)

krispol:

--- Cytat: Eskimos w Luty 04, 2013, 06:40:43 pm ---Krispol. te 60-70 metrow i ciut inny kat widzenia do osi pasa jednak moze robic roznice, a jak ktos ma 70-200 albo 70-300 to nawet spora roznice

Biorac pod uwage ze to moze byc ostatnia szansa zobaczenia "swini z afryki" w powietrzu to dla mnie warto  ;)

--- Koniec cytatu ---

A ja nie wiem, na zeszłych pokazach to troche lipa była, startu jako takiego na pasie nie zrobisz bo zasłania stojanka,lądowanie-zależy z której strony.
I serio no cztery lata temu było lepiej,miejscówka bliżej pasa i stojanki i wtedy różnica była od tych stojących za płotem.
Tak to jakoś mniej wiecej wyglądało ( zreszta pamietasz bo byłeś chyba :))

1. płot
2.miejscówka 2 lata temu
3.miejscówka 4 lata temu
(zajebiste mam umiejętności graficzne nie :))

nurek:
Tak doprecyzowująć (bo niczego to nie zmienia) dwa lata temu miejscówka była mniej więcej w PG narożniku tego zaoranego, tak mi wychodzi ze zdjęć które stamtąd mam.

krispol:
Może i masz racje( faktycznie chyba za blisko to dałem) a zresztą......nieważne :)

Jamal:
Spad będzie wiedział ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej