IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2013

Radom Air Show 2013 - 24-25.08.2013

<< < (26/97) > >>

Spad:

--- Cytat: MsPilotka w Kwiecień 10, 2013, 09:09:13 pm ---Zaczynam się bać... ;D

--- Koniec cytatu ---
Dlaczego?  ::)

larky:
Boi się, że sami masturbatorzy w tym Stowarzyszeniu :) W sumie się nie dziwię dziewczynie heheheh

Spad:

--- Cytat: larky w Kwiecień 10, 2013, 10:17:36 pm ---Boi się, że sami masturbatorzy w tym Stowarzyszeniu :) W sumie się nie dziwię dziewczynie heheheh

--- Koniec cytatu ---
Spoko, MsPilotka - większość z nas jest nastawiona bardziej altruistycznie do świata  8)

pilotex:

--- Cytat: Spad w Kwiecień 10, 2013, 10:31:56 pm ---
--- Cytat: larky w Kwiecień 10, 2013, 10:17:36 pm ---Boi się, że sami masturbatorzy w tym Stowarzyszeniu :) W sumie się nie dziwię dziewczynie heheheh

--- Koniec cytatu ---
Spoko, MsPilotka - większość z nas jest nastawiona bardziej altruistycznie do świata  8)

--- Koniec cytatu ---
Wyczuwam Sarkazm... 8) ;D

A co do pokazów, coraz bardziej się przekonuje do nich, F18 i Apache wystarczający do osiągnięcia 100% satysfakcji :) Jeszcze jakby dołączyły Su27... Magia! Mam nadzieję, że pogoda dopisze i warunki do focenia będą odjazdowe! Nie wiem jak Wy, ale... nie mogę się doczekać!::)

Master_D:
Popieram Ms. Pilotkę :) najważniejsze, żeby pogoda była dobra do focenia :) dla mnie ciekawy będzie "ołówek" gdyż mam do tych samolotów nie lada sentyment :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej