IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2013
Radom Air Show 2013 - 24-25.08.2013
Spad:
--- Cytat: MsPilotka w Kwiecień 10, 2013, 09:09:13 pm ---Zaczynam się bać... ;D
--- Koniec cytatu ---
Dlaczego? ::)
larky:
Boi się, że sami masturbatorzy w tym Stowarzyszeniu :) W sumie się nie dziwię dziewczynie heheheh
Spad:
--- Cytat: larky w Kwiecień 10, 2013, 10:17:36 pm ---Boi się, że sami masturbatorzy w tym Stowarzyszeniu :) W sumie się nie dziwię dziewczynie heheheh
--- Koniec cytatu ---
Spoko, MsPilotka - większość z nas jest nastawiona bardziej altruistycznie do świata 8)
pilotex:
--- Cytat: Spad w Kwiecień 10, 2013, 10:31:56 pm ---
--- Cytat: larky w Kwiecień 10, 2013, 10:17:36 pm ---Boi się, że sami masturbatorzy w tym Stowarzyszeniu :) W sumie się nie dziwię dziewczynie heheheh
--- Koniec cytatu ---
Spoko, MsPilotka - większość z nas jest nastawiona bardziej altruistycznie do świata 8)
--- Koniec cytatu ---
Wyczuwam Sarkazm... 8) ;D
A co do pokazów, coraz bardziej się przekonuje do nich, F18 i Apache wystarczający do osiągnięcia 100% satysfakcji :) Jeszcze jakby dołączyły Su27... Magia! Mam nadzieję, że pogoda dopisze i warunki do focenia będą odjazdowe! Nie wiem jak Wy, ale... nie mogę się doczekać!::)
Master_D:
Popieram Ms. Pilotkę :) najważniejsze, żeby pogoda była dobra do focenia :) dla mnie ciekawy będzie "ołówek" gdyż mam do tych samolotów nie lada sentyment :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej