LANS > Lans

VFAT 2012

<< < (5/12) > >>

Kamio:
Powtórka z pokazu:
http://livestre.am/4fNpE

Powtórka z przylotu:
http://livestre.am/4f7mz

Rzepka:
Generalnie podoba się! Ładny i precyzyjny pokaz :) ale za kija nie potrafię zrozumieć w jaki sposób używasz wysokości? Wygląda to co najmniej tak jakbyś wysokość miał na klawiaturze :P Chodzi mi o to szarpanie wysokości a nie płynne używanie drążka/joya... Wydaje się to zamierzone tylko po co? :) Miałem przez jakiś czas Logitecha 3D Pro i to raczej nie jego wina...

hesja:
bardzo fajnie ale ZRZ

zibimasow:

--- Cytat: Rzepka w Grudzień 11, 2012, 06:20:03 pm ---Generalnie podoba się! Ładny i precyzyjny pokaz :) ale za kija nie potrafię zrozumieć w jaki sposób używasz wysokości? Wygląda to co najmniej tak jakbyś wysokość miał na klawiaturze :P Chodzi mi o to szarpanie wysokości a nie płynne używanie drążka/joya... Wydaje się to zamierzone tylko po co? :) Miałem przez jakiś czas Logitecha 3D Pro i to raczej nie jego wina...

--- Koniec cytatu ---

Kwestia kalibracji joya, czułość, martwe pole etc, start tragicznie wygląda, ale Kamio zestresowany ponoć był :P

Kamio:

--- Cytat: Zibi w Grudzień 11, 2012, 08:36:10 pm ---
--- Cytat: Rzepka w Grudzień 11, 2012, 06:20:03 pm ---Generalnie podoba się! Ładny i precyzyjny pokaz :) ale za kija nie potrafię zrozumieć w jaki sposób używasz wysokości? Wygląda to co najmniej tak jakbyś wysokość miał na klawiaturze :P Chodzi mi o to szarpanie wysokości a nie płynne używanie drążka/joya... Wydaje się to zamierzone tylko po co? :) Miałem przez jakiś czas Logitecha 3D Pro i to raczej nie jego wina...

--- Koniec cytatu ---

Kwestia kalibracji joya, czułość, martwe pole etc, start tragicznie wygląda, ale Kamio zestresowany ponoć był :P

--- Koniec cytatu ---

Mylisz się Zbyszku. Nie jest to kwestia joya. Nie jest to też zamierzone. Wina tkwi w wysokich pingach. Tak jest to wyświetlane w Lock Onie w trybie multiplayer. A fakt faktem muszę przyznać, że start nie wyszedł tak jak bym chciał. Za rok będzie lepiej! :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej