HANGAR PARTY > Humor
driving in russia
Spad:
No... czołg. Przejechał. Z prawej, miał pierwszeństwo. Ale ossochozi? Miała dywizja pancerna jechać?
;D ;D ;D
nurek:
--- Cytat: Spad w Luty 01, 2013, 08:26:42 am ---No... czołg. Przejechał. Z prawej, miał pierwszeństwo. Ale ossochozi? Miała dywizja pancerna jechać?
;D ;D ;D
--- Koniec cytatu ---
Po prędkości sądząc, to na zachód jechał.
Spad:
Znaczy na Berlin jechał. Prawidłowo, znaczy.
MarS:
--- Cytat: Spad w Luty 01, 2013, 10:09:46 am ---Znaczy na Berlin jechał. Prawidłowo, znaczy.
--- Koniec cytatu ---
ja tam myślę że on do monopolowego cisnął 8) bo jaka inna sprawa była by przyczyną takiego pospiechu w Rosji ...?
nurek:
--- Cytat: MarS w Luty 01, 2013, 11:35:13 am ---
--- Cytat: Spad w Luty 01, 2013, 10:09:46 am ---Znaczy na Berlin jechał. Prawidłowo, znaczy.
--- Koniec cytatu ---
ja tam myślę że on do monopolowego cisnął 8) bo jaka inna sprawa była by przyczyną takiego pospiechu w Rosji ...?
--- Koniec cytatu ---
Monopolowego bym nie nadużywał, bo ceny tam takie jak u nas lub wyższe. Oni chyba jadą na domasznych wyrobach.
Na marginesie na placu czerwonym w GUM zobaczyłem najdroższą flaszkę w sklepie w życiu - 3 tysie za 0,5 czystej. Ciekawe, że nie widzieliśmy pomimo poszukiwań spirytusu w sklepach a Rosjanin u którego spaliśmy w ogóle nie wiedział gdzie go się kupuje. Wot stereotypy.
Nawigacja
Idź do wersji pełnej