IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Wywiad donosi

Dreamliner.. z eskortą F-16

<< < (7/10) > >>

Robteek:
Niech mu będzie i "Orzeł" ale low pass-a prawie nie było widać, o efkach to już nie wspomnę a pogoda do dupy. Przynajmniej tak wyglądało w necie.
Dobrze że nie pojechałem pod płot.

barte.k:
dzięki :)

deoc:

--- Cytat: Robteek w Listopad 15, 2012, 11:03:05 am ---Niech mu będzie i "Orzeł" ale low pass-a prawie nie było widać, o efkach to już nie wspomnę a pogoda do dupy. Przynajmniej tak wyglądało w necie.

--- Koniec cytatu ---

jedno jest pewne - jak nas niemce napadna w nocy, deszczu lub we mgle to nasze luftwaffe nie wystartuje nawet z lotniska :/

MarS:

--- Cytat: deoc w Listopad 15, 2012, 11:40:58 am ---
--- Cytat: Robteek w Listopad 15, 2012, 11:03:05 am ---Niech mu będzie i "Orzeł" ale low pass-a prawie nie było widać, o efkach to już nie wspomnę a pogoda do dupy. Przynajmniej tak wyglądało w necie.

--- Koniec cytatu ---

jedno jest pewne - jak nas niemce napadna w nocy, deszczu lub we mgle to nasze luftwaffe nie wystartuje nawet z lotniska :/

--- Koniec cytatu ---
deoc nie przesadzajmy ... nawet jak by "jaszcząby" leciały to i tak ch... było by widać .... a druga sprawa to co innego latać kiedy trzeba a co innego ryzykować dla "funu"

MarS:
Najbardziej mi sie podobał komentarz dziennikarza i napis na pasku w TYV 24 .... przy płocie stoją "spotersi" ... z reszta i taki komentarz i napis pojawiał się parokrotnie.
Nie wspominając o tym ze ci dziennikarze pierdzielili mometami takie farmazony że bania mała - widac że totalnie zero wiadomości z dziedziny no ale jak sie jest na antenie to trzeba gadac byle co ale gadać ... niestety dotyczy to większosci wydarzeń omawianych w TV czy pseudo newsów z netu

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej