ZDJĘCIA LOTNICZE > Pokazy lotnicze
Dęblin… kołowanie na pas
golden:
bardzo fajne te zdjęcia technicznie super fakt że śmigiełko przy takiej statyce powinno się zamykać
zastanawia mnie jeszcze ostatnie zdjęcie co ten pilot ma na głowie - hełmofonie ? jakaś miniaturowa kamerka ?
pozdrawiam
mariorz:
--- Cytat: golden w Czerwiec 24, 2010, 04:29:37 pm ---...zastanawia mnie jeszcze ostatnie zdjęcie co ten pilot ma na głowie - hełmofonie ? jakaś miniaturowa kamerka ?
--- Koniec cytatu ---
to taki kontakt z bazą ;D to jest kamerka na blue :)
Qna:
Technicznie bajka :) limek + światełko miodzio.
Na większości trochę inaczej bym kadrował, Cięcia wyglądają trochę nie zdecydowanie. Np. Iskre ciut w prawo, limka na 3 lekko w lewo itp.
Majek:
--- Cytat: golden w Czerwiec 24, 2010, 04:29:37 pm ---zastanawia mnie jeszcze ostatnie zdjęcie co ten pilot ma na głowie - hełmofonie ? jakaś miniaturowa kamerka ?
--- Koniec cytatu ---
Podejrzewam, że tak. Pewnie rejestrują wszystkie loty, wszak to zabytek i pewnie chcą się jak najwięcej dowiedzieć o zachowaniu samolotu w powietrzu. A rejestratora parametrów Hurricane raczej nie ma. ;)
mariorz:
--- Cytat: Qna w Czerwiec 24, 2010, 04:55:00 pm ---Technicznie bajka :) limek + światełko miodzio.
Na większości trochę inaczej bym kadrował, Cięcia wyglądają trochę nie zdecydowanie. Np. Iskre ciut w prawo, limka na 3 lekko w lewo itp.
--- Koniec cytatu ---
zastosuje się do rad "starych wyjadaczy"
oto limek, z odzyskaną klapą lewego koła :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej