ZDJĘCIA LOTNICZE > Pokazy lotnicze

Góraszka po raz n-ty

(1/2) > >>

Majek:
No to i ja w końcu...

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

I na koniec to, na co najbardziej się nastawiałem i co najbardziej spierd... Tia... Wrzucam w zasadzie ku przestrodze, jak zdjęć na pewno nie powinno się robić. ;-)

9.

10.

Aaa...
Był bym zapomniał... Fajno było niektórych z Was osobiście poznać.

Majek:
Hmm... Za późno już chyba na siedzenie przy kompie... Poniżej zdjęcia, które powinny były się znaleźć w poprzednim poście, a się nie znalazły... Jak się ta choroba nazywała, kurde bela...

11.

12.

13.

hesja:
OGOLNIE BARDZO DOBRE KADRY (CAPS)
ale brakuje troche ostrosci bo widac ze szukasz dluzszych czasow i... i dobrze! :)

jak patrze na foty z tegorocznej goraszki i porownuje je z tymi sprzed chocby 2-3 lat to mam nieodparte wrazenie ze nasza krucjata o pokazanie dynamiki dala cudne rezultaty :)

niech no tylko sie gdzies pojawia nierozmyte smigla albo brak  panoramowania to od razu zjeba leci : )))
na zachodzie tego jeszcze nie znaja - tam foty nawet  petera Stehouvera maja stojace smigla i wszyscy pieja :)

szacunek dla nas wszystkich...

normalnie zrobilismy powoli polska szkole fotografii lotniczej! :P
a SPFL bedzie jej liderem :) juz jest

Slavcio:
O, fajnie że dołączyłeś bo widać pojęcie o foceniu masz ;-)

hesja:
Do tego zachodniego zgniłego kapitalizmu ;-) to Lechu wskazał nam w Holandii publikację oficjalnej gazetki Luchtmach'a a tam połowa strony ze śmiglakiem totalnie nieostrym - breja masakryczna. Tak właśnie podchodza nieraz do fotografii. Może też z uwagi na koszty. Zdjęcie zrobił zmartwionego szwagra brata syn i ważne że darmo!

kichu:
mimo niedociagniec o ktorych pisza koledzy, a ktore spokojnie da sie dopracowac, fotki bardzo przyjemnie sie oglada i widac, ze idziesz w dobrym kierunku... ja zestawik kupuje :) dobra robota

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej