FOTO-TECHNIKA > Technika i sprzęt fotograficzny

podrasowane Kiboko wyszlo

<< < (2/3) > >>

wilk:

--- Cytat: lukasz.tur w Wrzesień 19, 2012, 07:53:14 am ---Spory i pewnie niezła jakość (nie miałem tych produktów w rękach) ale czy jest rzeczywiście wart tyle kasy?

--- Koniec cytatu ---

to zależy czego oczekujesz; jak dla mnie nie ma w tej chwili nic lepszego.
Załadujesz dużo ( 500 z podpiętym body spokojnie wchodzi ), bardzo wygodnie się go nosi, do tego syper materiał i wykończenie; no i najważniejsze - wymiar lotniczy i minimalna waga na starcie.

Dla mnie warto.

upadek:

--- Cytat: lukasz.tur w Wrzesień 19, 2012, 07:53:14 am ---Spory i pewnie niezła jakość (nie miałem tych produktów w rękach) ale czy jest rzeczywiście wart tyle kasy?

--- Koniec cytatu ---

zapewniam Cię, że jest

deoc:
dobrze, ze nie mam takich problemow :P

kichu:

--- Koniec cytatu ---

do tego co koledzy pisza o jakosci to powiem tak - zabawa sie zaczyna jak musisz gdzies poleciec i masz kilka
kilogramow sprzetu, na dodatek duzego, a linie np. okreslaja ze bagaz podreczny ma 10 kg limitu

wiekszosc duzych plecakow na starcie wazy ze 4kg albo wiecej - tu masz ponizej 2

Qna:
Dzięki uprzejmości Tadeo miałem okazję polatać z tym w axalp (kp i okolice + wilgarst) w środku 200-400 + 500, puszki, jakieś tam klamoty...
Wygoda, ergonomia i ogólne walory użytkowe BAJKA :D   

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej