FOTO-TECHNIKA > Technika i sprzęt fotograficzny

TAK/NIE dla D800?

<< < (6/17) > >>

Jamal:
Generalnie jest tak, że PS (inne programy też) w przedziwny sposób renderuje niektóre poziomy powiększenia/pomniejszenia obrazu. Porównaj sobie np. 25% vs. 33% (generalnie pełne dziesiątki i z końcówką 5, nawet po przecinku są wyostrzone). Podobnie jest z plikami pdf które przy niektórych wartościach pokazują dziwne krzaki których nie ma.

Silvver:

--- Cytat: kichu w Wrzesień 15, 2012, 06:37:03 pm ---ideal bylby jakby ktos matryce w d800 wsadzil do d4 zachowujac jej wszystkie pozostala parametry  :)

warto jeszcze pamietac, ze bez dobrego szkla to te 36mpix nie wygladaloby tak jak wyzej

--- Koniec cytatu ---

kichu piszesz, ze bez dobrego szkła nici a nie wiesz jak z 200-400 ? to zoom więc mam pewne obawy co do choćby zbliżonych efektów jak na zdjęciu hesji.
Ktoś widział taki zestaw w akcji ?

kichu:
O jakość supertele byłbym raczej spokojny :-)

wilk:

--- Cytat: kichu w Wrzesień 20, 2012, 01:32:15 pm ---O jakość supertele byłbym raczej spokojny :-)

--- Koniec cytatu ---

z D3x sobie suuuper radził więc myślę że z D800 też sobie da radę; gorzej może być z 70-300VR.

szamal:
Ja podpinałem 70-300 i jak Wilku wspomniał raczej słabo to wychodzi. Niestety do tej puszki tylko dobre szkiełko da super efekt ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej