FOTO-TECHNIKA > Technika i sprzęt fotograficzny

TAK/NIE dla D800?

<< < (3/17) > >>

Eskimos:
Mowilem ze bedzie prawie idealna pucha dla samolociarzy i przyrodnikow, jak zwykle nikt mnie nie sluchal  :P

kichu:
ideal bylby jakby ktos matryce w d800 wsadzil do d4 zachowujac jej wszystkie pozostala parametry  :)

warto jeszcze pamietac, ze bez dobrego szkla to te 36mpix nie wygladaloby tak jak wyzej

szamal:
No ja dzisiaj w końcu tez miałem chwile aby pobawić się nowa "zabawką" i pierwsze wrażenia to jednak te Mpixele robią swoje, w zasadzie mojego TC mogę sprzedać. Zdjęcia wykropowane z 70-200 maja lepsza jakość ni 70-200 + TC2,0.
Co do kompa, to mój trzyletni Macuś ogarnia pliki w stopniu akceptowalnym, jedyny problem to potrzeba posiadania duuuużego dysku  ;D

hesja:
no ja wlasnie nabylem My Book 2T :)

kichu:
 ;D

tak baj de łej ... ja te mybooki traktuje troche jako fajny sposob na dodatkową archiwizacje  (tzn. jeszcze jeden zapas - oprocz calego normalnego backupowania)

tzn. robie tak, ze kupuje takiego mybooka, czy cos podobnego - obecnie 1TB starczalo - w trakcie sezonu zrzucam na niego wszystko jak leci - cala surowke z kart - wszystko
jak foce - jak sie konczy pojemnosc - to dorzucam na ten dysk aktualny snapshot portoflio swojego foto calego i taki dysk idzie sobie do szafy ku pamieci... i kupuje nowy i ripit plis...

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej