FOTO-TECHNIKA > Komputery i oprogramowanie

Photoshop CS6

<< < (2/3) > >>

MarS:
Silvver zmiana softu nie pomoże ... tylko zmiana kompa
Ja miałem kompa 5-cio letnieg i CS3 sobie nawet spoko działał ... ale już NX2 [którego uzywam na równi z PS] to była z deka maskara, jak porobiłem więcej działań nie mówiąć o odpaleniu 10 fot na raz to zanim przemielił plik to sobie mogłem herbatke zrobić ...
w zeszłym roku zainstalowałem sobie na próbe CS5 i zrezygnowałem bo mi zmulał kompa i się zacinał i np przy stępelku "kółko" było tylko widoczne częściowo ....
Dwa tygodnie temu zmieniłem kompa wsadziłem na programy dysk SSD procka jakiegoś AMD FX 8150 [8 rdzeni 3,6 Ghz] czy jaos tam podobnie do tego 16 GB ramu 1866 oprogramowanie 64 bit i ..... nie mam kiedy zrobić sobie herbaty .

deoc:

--- Cytat: MarS w Wrzesień 06, 2012, 01:59:23 pm ---Silvver zmiana softu nie pomoże ... tylko zmiana kompa
Ja miałem kompa 5-cio letnieg i CS3 sobie nawet spoko działał ... ale już NX2 [którego uzywam na równi z PS] to była z deka maskara, jak porobiłem więcej działań nie mówiąć o odpaleniu 10 fot na raz to zanim przemielił plik to sobie mogłem herbatke zrobić ...
w zeszłym roku zainstalowałem sobie na próbe CS5 i zrezygnowałem bo mi zmulał kompa i się zacinał i np przy stępelku "kółko" było tylko widoczne częściowo ....
Dwa tygodnie temu zmieniłem kompa wsadziłem na programy dysk SSD procka jakiegoś AMD FX 8150 [8 rdzeni 3,6 Ghz] czy jaos tam podobnie do tego 16 GB ramu 1866 oprogramowanie 64 bit i ..... nie mam kiedy zrobić sobie herbaty .

--- Koniec cytatu ---

wreszcie jak czlowiek napijesz sie ColiL .... :) to jak wystygnie tez da sie wypic :P

MarS:
A deocowi nalezą się odemnie podziękowania jako dla głównego dostawczy części  :D

sila:
Miałam CS 5 pełną Extended a teraz CS 6 pełną Extended.
Mi 6 bardziej pasuje (ze względu na nowy sposób kadrowania, adaptacyjny szeroki kąt, no i korekcja z uwzględnieniem zawartości ciut lepsza niż w 5) ale różnicy w szybkości pracy nie widzę.
Wszystko chyba zależy od zawartości kompa (wszystkich klocków-procesora, karty grafiki itd) i wolnego miejsca tak aby mógł sobie swobodnie przetrawiać co mu "zlecisz" do roboty ;)

Silvver:
Aha, no to nie zawracam sobie więcej głowy CS6  :) Dzięki za opinie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej