ZDJĘCIA LOTNICZE > Pokazy lotnicze

Aszka z Gór

<< < (3/4) > >>

Slavcio:
Wszystko niby fajnie piknie - ale spotterskie takie jakieś. Tło....

kichu:
za kolegami, a najbardziej 4 :)

Skibek:

--- Cytat: Slavcio w Czerwiec 20, 2010, 11:21:37 pm ---Wszystko niby fajnie piknie - ale spotterskie takie jakieś. Tło....

--- Koniec cytatu ---
A no właśnie... Czekałem na ten komentarz ;) Przez to ciasne kadrowanie zrobiła się zwykła spoterka :( Chciałem poprostu, żeby samoloty zajmowały znaczną część kadru, ale widać przesadziłem ;)

Dzięki za opinie i obiecuję się poprawićprzy kolejnej serii ;)

Szardin:

--- Cytat: Skibek w Czerwiec 21, 2010, 09:34:47 am ---
--- Cytat: Slavcio w Czerwiec 20, 2010, 11:21:37 pm ---Wszystko niby fajnie piknie - ale spotterskie takie jakieś. Tło....

--- Koniec cytatu ---
A no właśnie... Czekałem na ten komentarz ;) Przez to ciasne kadrowanie zrobiła się zwykła spoterka :( Chciałem poprostu, żeby samoloty zajmowały znaczną część kadru, ale widać przesadziłem ;)

Dzięki za opinie i obiecuję się poprawićprzy kolejnej serii ;)

--- Koniec cytatu ---

czyli zrobiłeś  celowo takie kadrowanie  , a czy jako spotterskie  to znaczy , że  złe  ?
czy zawsze  cel jest  artystyczny  - pewnie tak  , ale jak  jest ładny , duży   i  zajmuje cały kadr  to też jest  czasem ciekawie
mi się podoba  2 i 4  choć na 4 nie ma pęłnego koła  - ale coć za coś

hesja:
spotterskie nie znaczy ze złe
znaczy tylko i az ze... spotterskie :)

czyli mięsne - pokazujące bardzo dobrze dana sylwetke statku powietrznego i... juz :)

my staramy się wszyscy poszukać czegoś wiecej - nie zawsze się udaje oczywiscie :)

tak tylko dla wyjasnienia ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej