HANGAR PARTY > Humor
a kto z nami nie wypije...
kichu:
ja dojezdzajac do przejazdu - jakies 400m przed - widzialem jak sobie pociag przejezdza przy podniesionym szlabanie
nurek:
--- Cytat: volt w Sierpień 23, 2012, 07:33:26 am ---A ja generalnie nie ogarniałem, nie ogarniam i chyba nie ogarnę jak można wpaść pod pociąg ??? ??? ???
Obrazek moc ;D
--- Koniec cytatu ---
Otóż można. Można tak samo jak można poleciec niezatankowanym samolotem (ile jest takich wypadków?), można robić zdjęcia z absurdalnym ISO w dzień czy można nieprzestawić priorytetu w aparacie przy zmianie jet/śmigło choć to oczywiste.
I długo by jeszcze wymieniać co można...
Wiśnia:
--- Cytat: volt w Sierpień 23, 2012, 07:33:26 am ---A ja generalnie nie ogarniałem, nie ogarniam i chyba nie ogarnę jak można wpaść pod pociąg ??? ??? ???
Obrazek moc ;D
--- Koniec cytatu ---
Przypomina mi się wyjazd do Pragi w tym roku i przejazd kolejowy w nocy. :D
JIMIX:
"I can't understand how can one run out of fuel with a working fuel gauge!" - George Carlin
volt:
Mówię bardziej o sytuacji, gdzie zatrzymujesz się przed przejazdem i rozglądasz na prawo i lewo, a mimo to pakujesz się pod pociąg. Takie przypadki się przecież zdarzają.
Bo że zostanie się draśniętym przez pociąg na wydawałoby się nieczynnym przejeździe, to idzie zrozumieć.
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej