FOTO-TECHNIKA > Technika i sprzęt fotograficzny

Jaki obiektyw optymalny w Canonie

<< < (2/3) > >>

Blacha:
Mars...w Pardubicach  pierwszego dnia  był pochmurny poranek,potem  zrobiło się  bardzo słonecznie  i słońce za prawym ramieniem. Drugiego dnia  był wesoły koszmar pogodowy..uciekliśmy  do Polski jak zaczęło  padać. Niemniej i drugiego dnia  zrobiłem zdjęć.
W Świdwinie warunki wydawały się znośne, niemniej jestem niezadowolony ze zdjęć dynamicznych...:-(...Ostatecznie podsumowując  Swidwin wyszedł mi "reportarzowo"...trochę  wszystkiego,pełen przekrój pikniku.
Zrobiłem też gigantyczny błąd, na 24-105 na ff  założyłem filtr polaryzacyjny...jak były pokazy statyczne  to filtr się sprawdził i przydał, używałem też na FF obiektywu Canon 8-15mm fish eye. Jednak jak zaczęły się przeloty ,nie zmieniłem filtra i wyszło wielke  SHIT!
Teraz zastanawiam się  czy przed pokazami na Mazurach dokupić  100-400  czy też  Canona 400mm F5.6...

sfw:

--- Cytat: Blacha w Lipiec 04, 2012, 04:45:36 pm ---Teraz zastanawiam się  czy przed pokazami na Mazurach dokupić  100-400  czy też  Canona 400mm F5.6...

--- Koniec cytatu ---

Miło mieć takie dylematy ;) Bierz zooma a na stałkę dokup 600/4 L IS USM II.

hesja:

--- Cytat: sfw w Lipiec 04, 2012, 06:37:45 pm ---Bierz zooma a na stałkę dokup 600/4 L IS USM II.

--- Koniec cytatu ---

wujek dobra rada ;D

sfw:

--- Cytat: hesja w Lipiec 04, 2012, 07:03:21 pm ---
--- Cytat: sfw w Lipiec 04, 2012, 06:37:45 pm ---Bierz zooma a na stałkę dokup 600/4 L IS USM II.

--- Koniec cytatu ---

wujek dobra rada ;D

--- Koniec cytatu ---

WUJEKKK???? No pojechałeś po bandzie Prezesie! :P

hesja:
bedzie lepiej... Andy czy Wujek nawet to nie to :P

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej