LANS > AIR-ACTION
Góraszkowy wątek backstageowy 2010
deoc:
--- Cytat: upadek w Czerwiec 16, 2010, 09:32:10 pm ---006 z samowyzwalacza czy ktoś strzelal, bo ty chyba jesteś na foto :)
--- Koniec cytatu ---
no to ja sie przyznam ;) nie moglem stac i focic jak widzialem taka akcje ;) Jest tez troche zdjec przy stoisku hesji pewnie ;)
P.S. Co do wczesniejszych fot to kifcia podobaja mi sie ;) i pewnie poprosze w wolnej chwili kilka na @ :) no i to zdjecie jak hesjowaty podpisuje album bardzo dobre (20) :)
Tak w ogole to w przyplywie wolnego czasu jakis admin moglby ponumerowac wszystkie foty pokolei :/ Bo ciezko komentowac tak :)
mariorz:
--- Cytat: deoc w Czerwiec 16, 2010, 09:50:01 pm ---
--- Cytat: upadek w Czerwiec 16, 2010, 09:32:10 pm ---006 z samowyzwalacza czy ktoś strzelal, bo ty chyba jesteś na foto :)
--- Koniec cytatu ---
no to ja sie przyznam ;) nie moglem stac i focic jak widzialem taka akcje ;) Jest tez troche zdjec przy stoisku hesji pewnie ;)
P.S. Co do wczesniejszych fot to kifcia podobaja mi sie ;) i pewnie poprosze w wolnej chwili kilka na @ :) no i to zdjecie jak hesjowaty podpisuje album bardzo dobre :)
--- Koniec cytatu ---
pan Deoc się bawił D70
deoc:
--- Cytat: mariorz w Czerwiec 16, 2010, 09:52:12 pm ---
--- Cytat: deoc w Czerwiec 16, 2010, 09:50:01 pm ---
--- Koniec cytatu ---
P.S. Co do wczesniejszych fot to kifcia podobaja mi sie ;) i pewnie poprosze w wolnej chwili kilka na @ :) no i to zdjecie jak hesjowaty podpisuje album bardzo dobre :)
--- Koniec cytatu ---
pan Deoc się bawił D70
--- Koniec cytatu ---
a podobno w 2004 roku D70 przestal robic zdjecia ;)
mariorz:
jest moc z SPFL....? jest!!! a i jakie foty przey tym :)
a "odloty" były, że ho ho :)
deoc:
tak wlasnie zgrywam zdjecia ;) i zaraz wstawie backstage'a od siebie, ale jedno mnie naszlo....
Bywalem na koniarzan, na kilku zlotach i na zadnym nie bylo takiego backstage'u - nawet jak bylo 70os. :) Nie wygladalismy "tak dobrze" a do tego nie bylo takiej wolnosci i powera po powrocie ;)
Inne "grupy" swirow lotniczych z polski podejrzewam, ze juz nam zazdroszcza organizacji i mocy :) Czyta sie tylko, ze znow nie udalo im sie spotkac itp itd, a nas zaczepiali różni ludzie - ostatnio nawet jakis pilot podszedl do mnie na CPN :) spytac co to za stow. i pewnie do nas zajrzy ;)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej