JIMIX zgodzilbym sie z toba w w 100% zeby nie to ze Blue Angels powstali w 1946 roku. Wtedy chyba malo kto mial pojecie o marketingu no chyba ze sie ten marketing propaganda i rezimem nazywal

Wiec w tym przypadku chyca slepy traf sprawil ze zadzialalo. Barwy Blue Angels reprezentuja NAVY. I tak oto glupim zbiegiem okolicznosci trafili w dzialania marketingowe sprawdzajace sie do dzisiaj

Nie sadzicie ze to ciekawe ?? szczescie ?? czy moze juz wtedy cos kminili w tych tematch ?? nie wiem

mi sie podoba

A tak przy okazji moze ktosby chcial poproacowac nad upgradem mojego logo brzydkiego ?? skoro juz tutaj tak o Marketingu i jak to dziala.....
Kichu, pewnie masz racje, pewnie kazde z tych dem wlkasnie w ten sposob znzacza swoja obecnosc i pokazuje roznice, wlasnie marka i kolorem... ale F-16 Demo to ja tylko trawie w kolorach agresorow albo szaraki no i pirotechnika musi byc ! I dym, szkoda tylko ze flar nie ma w usa.... ba.... o czym ja mowie w USA nawet juz nie ma dema F-16, ani A-10 ani F15.... wszystkie zostaly rozwiazane po sezonie 2011, pod idiotycznym powodem kryzysu gospodarczego... Ja amerykanow powtarzam wy nie macie pojecia co to kryzys ekonomiczny, nie pajacujcie, ale za cienki jestem nikt mnie nie slucha i dalej udaja ze kuleja finansowo itp.... Welcome to America....
Black Diamond Jet team to dluga historia.... skracajac wszystko do kilku zdan: byl sobie Snort i Jive, dwoch pilotow ktorzy razem maja wiecej godzin wylatanych niz pol air force i uS Navy razem wzietych

Po zakonczeniu kariery wojskowej lataja Air Show, to w ekipach jakisc, to solo ale cos tam lataja... Spotkali pana ktory mial duzooooo pieniedzy, ale tak duzo ze nie mial z nimi co robic.... Facet postanowil handlowac samolotami MS760, kupil im po jednym zrobili duet latali razem reklamowali samolot... nie wyszlo.... to Snort I Jive mowia to zrobmy rozpierduche, krol sie bawi zlotem placi.... stworzyli ekipe 4 L-39 i jeden MiG 17 a wzasadzie Lim. Zebrali ekipe dwoch bylych Tbirds, dwoch cywilnych cwaniakow z kasa Snort I jive i bylo ich 6. Ten jeden dodatkowy latal solowki L-39... Pan z kasa placil za wszystko, chlopaki latali duzo pokazow, latali ZA DARMO to znaczy oni nie za darmo tylko ekipa nie dostawala pieniedzy od organizatorow pokazow, byli tak zwanym Free Act (najczesciej free act w usa to: cessna 172 z banerem ktora chce poreklamowac) Srodowisko Air Show troche krzywo na nich patrzylo... bo chlopaki lataja za darmo i im konkurencje robia, troche niesmaczna konkurencje... ( to tak jak ze zdjeciami.... wysylajcie dalej do A.net.... niech was doja....

Chlopaki latali, lataloi fajnie narodzily sie pomysly np jeden to taki zeby F-14 dolaczyc do ekipy i robic mega demo, mialem okazje widziec ich projekty i wizualizacje pokazow.... byla by mega moc... no wiec dokupili t33 i M17 jeszcze..... Zaczal sie sezon 2012 a Pan z pieniedzmi mowi: aaaaa juz mi sie znudzilo, byliscie super odpisem od podatku ale nie da rady tego ciagnac w nieskonczonosc.... i chlopaki postanowili wymyslec bajeczke ze ich kraj potrzebuje i beda pracowali wszyscy dla wojska, robiac rzeczy o ktorych nie za abrdzo mog arozmawiac.... koniec bajki.....
Szkoda bo moglo byc fajnie.... znowu Widzialem f-14 z silnikami..... tylko nie mowcie nikomu