IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2013

AirPower 2013 - 28-29.06.2013

<< < (15/25) > >>

Rzepka:
+ PATRULLA AGUILA no ciekawie, ich to jeszcze nie widziałem :)

Eskel:
Będziemy z Blachą na Airpower, jedziemy ze Świnoujścia, Mars jakbyś chciał to możemy pojechać razem. Mamy również jedno miejsce w pokoju wolne - około 27 km od lotniska.
Pozdro

fan:
Co prawda nie szykowałem się na Austrię, ale jeżeli ktoś ma wolne miejsce transportowe  w samochodzie / samolocie / pociągu *, tudzież ogarnięty nocleg to chętnie się dołączę partycypując w kosztach oczywiście.

Także jakby ktoś, coś, gdzieś... to ja jestem chętny :)

* - niepotrzebne skreślić

wilk:

--- Cytat: fan911 w Czerwiec 07, 2013, 03:57:29 pm ---Co prawda nie szykowałem się na Austrię, ale jeżeli ktoś ma wolne miejsce transportowe  w samochodzie / samolocie / pociągu *, tudzież ogarnięty nocleg to chętnie się dołączę partycypując w kosztach oczywiście.

--- Koniec cytatu ---

pisz do Goldena i Marka; oni mają chyba coś wolnego.

MarS:

--- Cytat: wilk w Czerwiec 10, 2013, 09:06:12 am ---
--- Cytat: fan911 w Czerwiec 07, 2013, 03:57:29 pm ---Co prawda nie szykowałem się na Austrię, ale jeżeli ktoś ma wolne miejsce transportowe  w samochodzie / samolocie / pociągu *, tudzież ogarnięty nocleg to chętnie się dołączę partycypując w kosztach oczywiście.

--- Koniec cytatu ---

pisz do Goldena i Marka; oni mają chyba coś wolnego.

--- Koniec cytatu ---
oni nie maja nic wolnego bo się ze swojej rezerwacji wymiksowali i się zameldowali w naszej ....a w naszej nic wolnego nie ma

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej