IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2012

Małopolski Piknik Lotniczy 1-2 .09 .2012

(1/12) > >>

Szardin:
może  się  uda 

http://krakow.gazeta.pl/krakow/1,44425,11810632,Malopolski_Piknik_Lotniczy_wraca_na_lotnisko_w_Czyzynach.html

Spad:
Powinno. Trzymajmy wszystkie możliwe kciuki ;)

OM:
Trzymamy!! ;)

Rzepka:
A gówno że tak powiem  >:( pokrywa się z pokazami w Bielsku i w Sliac (SIAF) więc myślę, że ktoś ma dobrze z główką organizują piknik 100km dalej no ale cóż wszystkim dogodzić nie można wkońcu Kraków większy więc ważniejszy... aaa szkoda gadać wogóle  >:(

nurek:

--- Cytat: Rzepka w Maj 28, 2012, 07:20:40 pm ---A gówno że tak powiem  >:( pokrywa się z pokazami w Bielsku i w Sliac (SIAF) więc myślę, że ktoś ma dobrze z główką organizują piknik 100km dalej no ale cóż wszystkim dogodzić nie można wkońcu Kraków większy więc ważniejszy... aaa szkoda gadać wogóle  >:(

--- Koniec cytatu ---

Na Orliki taka odległośc jak znalazł :) Ranwers tu ranwers tam...
Mam dziwne wrażenie, że aktorzy obu spektakli  będą rozdarci gdzieś pomiędzy jednym lotniskiem a drugim a mała odległość paradoksalnie jest na rękę.
Rzepka w piknikach lotniczych nie chodzi o nas - fanów! Nie my robimy kasę organizatorom z biletów, kiełbas, piw i baloników. Z nami same problemy. Zaręczam, że przeciętny Bielszczanin nawet nie pomyśłi o wycieczce na Erszoł do Krakowa w tym terminie a żaden przeciętny mieszkaniec grodu Kraka nie pogna do Bielska.
Po dupie dostaną jak zwykle najbardziej zainteresowani :-)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej