HANGAR PARTY > Hangar Party

ThinkTank Photo - mily akcent

<< < (5/6) > >>

wilk:
Szukam, napisałem że znalazłem bramę o odpowiednim rozmiarze :D i teraz czekam na darmowe powiększenie garażu ;D

kurczak:

--- Cytat: wilk w Czerwiec 10, 2010, 10:23:30 pm ---Szukam, napisałem że znalazłem bramę o odpowiednim rozmiarze :D i teraz czekam na darmowe powiększenie garażu ;D

--- Koniec cytatu ---

Mam nadzieję, że zaznaczyłeś, że znalazłeś Bramę Brandenburską :). Ciekawe jaki garaż Ci przyślą :).

Jak się dowiedziałem, że Amerykanie tak przysyłają do kompletu to szukam ............. No nie numer z klamką od lotniskowca to chyba nie przejdzie :).

Może coś prostszego......... może im napisze, że znalazłem dwa nagie miecze. Taka prośba do kolegów, którzy mieszkają blisko Grunwaldu. W razie czego jak się zaczną naparzać, a jeden z nich się poda za Ulricha  to dajcie znać, to będzie info, że przysłali  :)

Slavcio:
A ja kiedyś kupiłem w polsce obiektyw 35mm Nikkora, firma dystrybucyjna (nie sklep) przysłała mi 2 sztuki zamiast jednej. Odesłałem nadstan który otrzymałem - nawet nie usłyszałem słowa dziękuję.

wilk:

--- Cytat: Slavcio w Czerwiec 11, 2010, 03:00:06 pm ---A ja kiedyś kupiłem w polsce obiektyw 35mm Nikkora, firma dystrybucyjna (nie sklep) przysłała mi 2 sztuki zamiast jednej. Odesłałem nadstan który otrzymałem - nawet nie usłyszałem słowa dziękuję.

--- Koniec cytatu ---

Bo widzisz Sławciu, oni z sercem a klient ich olał ;), dostałeś prezent a wiesz że prezentów się nie oddaje ;D

kurczak:

--- Cytat: Slavcio w Czerwiec 11, 2010, 03:00:06 pm ---A ja kiedyś kupiłem w polsce obiektyw 35mm Nikkora, firma dystrybucyjna (nie sklep) przysłała mi 2 sztuki zamiast jednej. Odesłałem nadstan który otrzymałem - nawet nie usłyszałem słowa dziękuję.

--- Koniec cytatu ---

Ty nie psuj systemu, to Amerykanie mają nam dosyłać brakujące elementy. Jak się rozniesie, że odesłałeś prezent, to nikt już dekielka nie dostanie :).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej