IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2012

Ostrava 2012

<< < (17/46) > >>

nurek:
Jedz normalnie miastem i mostem granicznym. Pewnie tak jest ustawione, żeby spychać na tranzyt.  Dodatkowo jak pojedziesz ulicą cieszyńską po czeskiej stronie, to nie będziesz musiał kupowac winiety na przejechanie się 30 km expresówką.

pilotex:
ZN, byłam miesiąc temu w Cieszynie, żadnych udziwnień nie było.

krispol:
Dzięki...czyli cisne po staremu:)

biver:
Takie małe info dla kierowców.
Zadałem pytanie na skyscrapercity i podobno jadąc od Częstochowy warto omijać starą "jedynkę" prowadzącą przez Tychy. Lepiej lecieć do A1 następnie ciągle autostradą i na przedostatnim węźle odbić na Żory. Potem 81 aż do Skoczowa albo 938 bezpośrednio do Cieszyna (81 z Żor do Skoczowa to "dwupasmówka").

deoc:

--- Cytat: biver w Wrzesień 09, 2012, 07:33:17 pm ---Takie małe info dla kierowców.
Zadałem pytanie na skyscrapercity i podobno jadąc od Częstochowy warto omijać starą "jedynkę" prowadzącą przez Tychy. Lepiej lecieć do A1 następnie ciągle autostradą i na przedostatnim węźle odbić na Żory. Potem 81 aż do Skoczowa albo 938 bezpośrednio do Cieszyna (81 z Żor do Skoczowa to "dwupasmówka").

--- Koniec cytatu ---

potwierdzam, ze w Czestochowie na odcinku ok. 5km w ciagu dnia i w strone Katowic zwlaszcza jest mega korek, bo remontuja most (jescze tylko przez nie caly rok tak bedzie :(
Osoby muszace do Cz-wy dojechac od strony Łodzi sugeruje po wjezdzie do Czestochowy zjezdzac jak najszybciej w prawo i jechac przez miasto (ostatecznie mozna przy slynnym skad inąd BP odbic w prawo, ale tam juz ciasno niestety ;) )
Mysle ze jak ktos bedzie jechal do Ostravy w piatek wieczorem to wiekszego korku nie ma, ale troche sie stoi o czym ostatnio przekonal sie kol. Jamal :)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej