IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2012
Pardubice 2-3 czerwca
Rzepka:
--- Cytat: Silvver w Maj 16, 2012, 12:45:01 am ---Rzepka a o której tam wjechaliście ? Dużo wcześniej trzeba czy nie zamykają drogi ?
--- Koniec cytatu ---
Heh ciężko mi powiedzieć bo byliśmy na miejscu koło 6 rano :o ;D więc nie wiem czy zamykają drogi, ale koło godziny 10 pojedyncze samochody śmigały wzdłuż płota więc chyba nie zamykają drogi... Co do drabinki pewnie się przyda ale mi bardziej przeszkadzała niż pomagała... jakieś 80% zdjęć zrobiłem z ziemi. Jak komuś zależy na panoramowaniach to na pewno się przyda ale przy takiej temperaturze jaka była (potwierdzam to co pisze mori) to raczej nic by z tego nie było :)
Miejsce które wskazałem na mapce jest fajne bo można tam schować samochód jak nic się nie zmieniło to pewnie ze 3 samochody tam wejdą i jest mały krzaczek więc jest cień ;D
Acroluc:
--- Cytat: kwinto w Maj 15, 2012, 10:26:43 pm ---w ubiegłym roku bylem "na publice" i nie do końca zadowolony...
--- Koniec cytatu ---
A ja tam jednak na lotnisko pójdę. Fajna jest statyka - wszystkie samoloty stoją blisko publiki, a i w pokazach bierze udział cała masa grup rekonstrukcyjnych (czy jak to tam się nazywa). Faktem jest, że wszystko pod słońce ale ja tam się bardziej nastawiam na pooglądanie jak na zdjęcia.
Najlepiej byłoby pojechać na dwa dni - jeden na lotnisku, drugi w polu.
PC:
Też się wybieram i raczej tez na lotnisko, dodatkowe atrakcje jak inscenizacje fajnie tam wychodziły...
kwinto:
czytając zapowiedź rekonstrukcji historycznych chyba również zostanę na lotnisku
Rzepka:
Ano miałem pisać, że na ziemi dzieje się nie mniej niż w powietrzu :)
Nawigacja
[#] Następna strona
Idź do wersji pełnej