IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2012

II Festyn Lotniczy w Michałkowie (26-27.05)

<< < (19/28) > >>

kichu:
panowie - ale moze na spokojnie w tym temacie - zeby nie robic na miejscu szopki pt. przychodzi 10 gosci oplakatowanych spfl i sepi na miejscu o akredytacje

Silvver:
Powiedzcie mi jeszcze co właściwie Wam daje taka akredytacja w przypadku tego konkretnego pikniku ? Mają tam jakaś extra miejscówkę ?

wilk:

--- Cytat: Silvver w Maj 24, 2012, 12:35:59 pm ---Powiedzcie mi jeszcze co właściwie Wam daje taka akredytacja w przypadku tego konkretnego pikniku ? Mają tam jakaś extra miejscówkę ?

--- Koniec cytatu ---

w zeszłym roku był wydzielony teren dla-w zasadzie nas, tak po 20m2 na osobę; do tego kamizelki w których można się było poruszać po płycie lotniska; no i najważniejsze-parking na terenie, a nie gdzieś kilometr od....

brovarsky:
kto ze STO będzie w niedzielę na festynie?

Silvver:

--- Cytat: wilk w Maj 24, 2012, 12:38:43 pm ---
--- Cytat: Silvver w Maj 24, 2012, 12:35:59 pm ---Powiedzcie mi jeszcze co właściwie Wam daje taka akredytacja w przypadku tego konkretnego pikniku ? Mają tam jakaś extra miejscówkę ?

--- Koniec cytatu ---

w zeszłym roku był wydzielony teren dla-w zasadzie nas, tak po 20m2 na osobę; do tego kamizelki w których można się było poruszać po płycie lotniska; no i najważniejsze-parking na terenie, a nie gdzieś kilometr od....

--- Koniec cytatu ---

Aaa, to teraz rozumiem zainteresowanie. Dzięki  za info

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej