IMPREZY LOTNICZE - FORUM OTWARTE > Archiwum 2012

II Festyn Lotniczy w Michałkowie (26-27.05)

<< < (17/28) > >>

kichu:
Rok temu sami sobie wydzielilismy :)))

Head_DNB:
A kto będzie śmigał przez Kutno i zabierze dwie osoby? .. :) Oczywiście dołożę do paliwa:):)

kwinto:

--- Cytat: brovarsky w Maj 21, 2012, 11:12:05 pm ---
--- Cytat: Silvver w Maj 21, 2012, 11:05:11 pm ---A odnośnie samego pikniku to pytania do tych co byli:
- rozumiem, że publiczność pod słońce ?
- jak tak to jest tam możliwość podejścia od drugiej strony czy szkoda zachodu i lepiej kiełbaski wcinać ?  :)

--- Koniec cytatu ---
A ja tylko dodam pytanie, czy dla akredytowanych są jakieś wydzielone miejsca do focenia, bo z tej ich mapki nic takiego nie wynika

--- Koniec cytatu ---
w tamtym roku akredytowani szwendali się wszędzie, tylko nie było nas wielu więc raczej nikt nie przeganiał
a strefa wydzielona dla prasy była pusta

brovarsky:

--- Cytat: kichu w Maj 21, 2012, 11:31:54 pm ---Rok temu sami sobie wydzielilismy :)))

--- Koniec cytatu ---
i już mi się tam podoba  ;D

kifcio:

--- Cytat: Silvver w Maj 21, 2012, 11:05:11 pm ---A odnośnie samego pikniku to pytania do tych co byli:
- rozumiem, że publiczność pod słońce ?
- jak tak to jest tam możliwość podejścia od drugiej strony czy szkoda zachodu i lepiej kiełbaski wcinać ?  :)

--- Koniec cytatu ---
mi się wydaje, że publiczność od południa jest ze słońcem ;) czyli wtedy kiedy trzeba jest fajne światełko
od drugiej strony nie podejdziesz, a i nie ma po co

--- Cytat: kichu w Maj 21, 2012, 11:31:54 pm ---Rok temu sami sobie wydzielilismy :)) )

--- Koniec cytatu ---
w tym roku chyba tak pieknie nie będzie
no chyba że ktoś pojedzie z rana i pogada z organizatorami  ;D

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej